Tuesday, October 30, 2012

Aiskrim goreng bertukar menjadi cheese goreng

Haaaa...kretip tak saya...Sebelum nih buat asikrim goreng...Kali nih saya buat cheese goreng....Cara nak buat sama macam nak buat aiskrim goreng tapi isi kat dalam tuh saya tukar dengan cheese......

Nak resipi klik bawah nih...Cara nak buat semuanya sama kecuali bahan utama aiskrim tuh aje ditukarkan dengan cheese.....Kalau nak tambah bubuh mayonise pun boleh jugak ikut selera kawan kawan...



32 comments:

  1. wah..menarik sungguh!
    nak2 kalau letak daging cincang yg dah masak. mesti lazat kan. nyum nyum...

    ReplyDelete
  2. sedap nyeah kalau tukau ngan cheese...hurmmm, nak cube tpppp..word M tuh besar sgt..;)

    ReplyDelete
  3. guna fresh cream pun best gak nih...

    ReplyDelete
  4. Betullah kreatif isi inti apa je kemudian goreng jadilah kan...bijak!!

    ReplyDelete
  5. Wahhh, mesti meleleh2 kan dengan limpahan cheese, sedapnyer.. :)

    Nak try la ;D

    ReplyDelete
  6. sedap nye. sy nk try wat ice cream goreng la

    ReplyDelete
  7. adehh...nmpk lg..tak terbuat jgk tp yer -_-"

    ReplyDelete
  8. tq PU sudi singgah blog sy :)

    alahai terliur nye tengok cheese goreng tu.. ujan2 ni klo dpt mesti sdp, seketoi pn ckuplah ;)
    ermmmmm.....

    ReplyDelete
  9. sedapnya ais krim goreng..nak sikit :)

    ReplyDelete
  10. memang kretip...

    nanti kite try lak hihi (^_^)

    ReplyDelete
  11. nurulnie bilalah nak try buat ais krim gorengnie..ooo PU nyer cam bentuk curry puff

    ReplyDelete
  12. nampak sedap sangt2 ni!

    ReplyDelete
  13. sedapnya.. mesti keju meleleh kat dlm tu :-)

    ReplyDelete
  14. mesti cuba buat ni ... terima kasih ..

    ReplyDelete
  15. wahhh sya pun baru buat heheee :) yummi :)

    ReplyDelete
  16. mmg sedap..dah cuba, mmg sonang jo.. :)
    letak inti sambal tumis kat dalam pun sedap.. :)

    ReplyDelete
  17. haha mmg kreatif la kak...hehe..nampak pun mcm sedap tu eheeee

    ReplyDelete
  18. Myra teringin nak buat roti cheese goreng ni, menggoda jiwa tau :D

    ReplyDelete
  19. takat ni dh try aiskrim goreng je :)

    ReplyDelete
  20. takat ni dh try aiskrim goreng je :)

    ReplyDelete
  21. takat ni baru try aiskrim goreng je :)

    ReplyDelete
  22. peh nampak sedappp! tak sabar nak try..

    ReplyDelete
  23. peh nampak sedappp! tak sabar nak try..

    ReplyDelete
  24. letak chesse yg mana satu ne PU?..yg slice ke atau cream dlm botol tu?..*blur~.hehehe..tpi demi chesse.hikhik.

    ReplyDelete
  25. waaaa sedappp nie...mesti cuba ;-)

    TQ for sharing dear ;-)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.