Rabu, 19 Jun 2019

EUCERIN ULTRAWHITE + SPOTLESS DOUBLE BOOSTER SERUM MENGURANGKAN TOMPOK GELAP TANPA RAWATAN LASER

EUCERIN ULTRAWHITE + SPOTLESS DOUBLE BOOSTER SERUM MENGURANGKAN TOMPOK GELAP TANPA RAWATAN LASER | Bab bab kecantikan ni memang Mimi ambil tahu dan ambil peduli. Yelah sebab bila umur semakin meningkat ni macam macam masalah kulit yang timbul, betul tak?

Salah satu masalah kulit muka yang akan dihadapi kebanyakan wanita ialah tompok gelap pada muka. Mimi tak terkecuali hadapi masalah yang sama okey. So, bulan lepas masa kuta semua sambut Ramadhan Mimie try produk Eucerin yang baru iaitu Eucerin UltraWHITE + Spotless Double Booster Serum mengurangkan tompok gelap tanpa rawatan laser. Ishh tak kuasa nak buang masa, buang tenaga dan buang duit buat rawatan laser. Buat apa rawatan laser kalau boleh rawat dengan serum je. Kannnn...



EUCERIN ULTRAWHITE + SPOTLESS DOUBLE BOOSTER SERUM MENGURANGKAN TOMPOK GELAP TANPA RAWATAN LASER

Eucerin merupakan satu jenama yang dikenali dan sangat berkesan. Ia mempunyai pelbagai rangkaian produk seperti pencuci muka, toner, krim jerawat, serum, pelembap, penjagaan mata, penjagaan mulut dan pelbagai lagi. Semua rangkaian Eucerin kita boleh belu di mana mana drugstore yang berhampiran. 



Mesti korang nak tahu apa bestnya Eucerin UltraWHITE + Spotless Double Booster Serum ni kan. Double booster serum Eucerin ni merupakan produk  yang mengandungi Thiamidol iaitu kandungan aktif yang dipaten dan terbukti secara klinikal bertindak 10 kali ganda dengan berkesan mengurangkan tompok gelap tanpa kita perlu melalui rawatan laser. Selain itu ia juga mampu menyamaratakan tona kulit dan memudarkan jeragat. 



Sehingga ke hari ni Mimi still pakai double booster serum ni kerana ia mempunyai kelebihan seperti berikut :

🌸10 kali ganda berkesan untuk mengurangkan masalah tompok gelap, kulit tidak sekata, pigmentasi tanpa melakukan rawatan laser

🌸 Lembut pada kulit dan cepat meresap serta tidak melekit

🌸Memberi kesan kulit lebih sekata dan lebih cerah

Alhamdulillah dah 4 minggu guna dan nampaknya kulit muka Mimi serasi dengan double serum ni. Macam mana tak jatuh cinta. Dahlah lain daripada serum yang ada. Bau pula wangi, mudah meresap ke dalam kulit. Yang paling best tak melekit okey.





So Mimi nak ajak korang guna dan sahut Eucerin UltraWHITE + Spotless Challenge ni. Cara nak jkin senang je korang. Follow saja langkah langkah yang Mimi kongsi di bawah. 

Cara Sertai Eucerin Ultrawhite+ Spotless Challenge

  • Daftar SEKARANG di page Facebook Eucerin >>> http://bit.ly/UECUWSCH dan pihak Eucerin akan pilih 100 peserta untuk sertai kempen atau challenge ini. 
  • Bila dah terpilih, korang akan terima produk Ecurin Ultrawhite+ Spotless yang bernilai RM580. 

Tak payah buang masa lagi tau korang, jom join cepat cepat challenge ni. Mana tahu ada rezeki menang kan. Tuah ayam nampak di kaki tuah kita siapa yang tahu. Jom join sekarang! 

20 ulasan:

  1. waa mcm menarik jee Eucerin. ni! qeela mmg ada problem dark spots dan pigmentations di kulit muka, mmg plg payah nk hilang dua ni la hehe. nak try jugaklah 😃

    BalasPadam
  2. wah dah terbongkar rahsia kekal cantik & sentiasa fresh dengan Eucerin ni. Rasanya mak BBL pun pernah pakai produk ni kejap dulu. Boleh tahan menjadi kalu amal selalu, yelah produk elok kalu kena dengan kulit muka mesti menjadi punya. nice sharing

    BalasPadam
  3. ada challange dari Eucerin rupanya. Mesti ramai yang akan join lagi-lagi bila akan dapat product Eucerin bernilai RM 580 tu

    BalasPadam
  4. macam pernah dengar produk ni. rasanya ada orang dkt rumah saya guna produk jenama ni, mungkin kakak atau mak saya tapi tak pasti produk yg mana satu. nampak macam menarik , bolehlah saya share dengan diorang, mana tahu diorg nk cuba. terima kasih share ya :)

    BalasPadam
  5. Nampak perbezaan wajah sebelum dan selepas tu hehehe cepat dan berkesan kita ni banyak juga tompok hitam kat muka yang halus-halus ni rasa macam nak guna jer produk Eucerin UltraWhite ni.

    BalasPadam
  6. Banyak bezanya tu..tahniah mimi antara yang terpilih untuk mencuba product ni...last year akak sahut gak cabaran tp untuk product jerawat

    BalasPadam
  7. ketara sangat perbezaan muka kak mimi lepas guna eucerin ni. Selalu nampak je label dia tapi tak berani nak beli sebab tak pernah nampak review.

    BalasPadam
  8. Best tu kalau dapat menang produk RM600! Jenama ni memang dah popular dah. Kita akan daftar sekarang jugakk sebab nak join contest. Serum tu penting juga untuk add-on rutin penjagaan seharian kulit muka.

    BalasPadam
  9. ramai yang pakai nampak ada perubahan kat muka masing-masing mimi.. best pulak tengok.. akak pun suka kalau serum yang berkesan macam ni..

    BalasPadam
  10. I'm also trying this product cans ee some difference after using

    BalasPadam
  11. haah betul, umur2 cam kita ni mmg kena guna serum utk elakkan masalah2 kulit..na mo nmpk tua..hehe

    BalasPadam
  12. ainy ada parut hitam kat tepi hidung ni. dah lama dah! boleh pakai produk ni tak agak2 mimi? lama dah ainy cari produk untuk kurangkan parut hitam tu tapi tak jumpa. nak buat rawatan laser pulak mahal benor harganya.

    BalasPadam
  13. Sejak dah berumur Ni akak pun suka pakai serum tapi serum Ni lagi la best rasanya

    BalasPadam
  14. Dah advance la Eucerin skrg.. botol cantik. Tgk ramai review kata bagus dan sesuai dipakai utk semua jenis kulit.kena beli sbb makin berusia tompok2 hitam akan kelihatan so kena bertindak awal ni

    BalasPadam
  15. eucerin ni jenama popular juga kan..ramai nad tengok guna ni dan namapk perubahannya..akak pakai pun nampak beza..boleh try ni

    BalasPadam
  16. Bagusnya. Yela, kita mana la berani nak buat rawatan laser bagai ni. Tak biasa. Takut, haha. Nanti nak try jugaklah produk ni.

    BalasPadam
  17. I've always heard that eucerin is like a go to for some of my close friends.. I myself genuinely want to give them a try.

    BalasPadam
  18. I have already read so much about Eucerin and I am sure it has been really good as it is quite suitable for all types of skin right? :)

    BalasPadam
  19. Eucerin has alot of good products to try! Whitening products is really product that I would want to try.

    BalasPadam
  20. bagus product ni. yang penting, terjamin selamat. diuji secara klinikal

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.