Ahad, 6 Januari 2019

HADIAH DARIPADA RAKAN BLOGGER

HADIAH DARIPADA RAKAN BLOGGER | Hai semua ! Cuti hujung minggu ni pergi mana? Mimi duduk di rumah je. Rehat rehat. Buat apa yang patut. Rabu hari tu baru naik kerja setelah 12 hari bercuti . Masuk kerja tengok ada dua sampul untuk Mimi. Satu pos biasa satu lagi poslaju .

Bila buka dua dua sampul tu rasa happy tau sebab dapat hadiah daripada rakan blogger. Nak tahu apa Mimi dapat jom tengok .

Yassin dan kalendar daripada blogger Azlinda Alin
Kak Lynda ni suka tau bikin surprise macam ni. Terima kasih kak bagi yassin dan kalendar. Sebelum ni Mimi pernah dapat jugak yassin daripada kak Lynda. Kalau ada buat bacaan yassin dekat pejabat memang Mimi guna yassin yang kak Lynda bagi. 


Yang kedua pula Mimi dapat hadiah planner book daripada kak Suria Amanda. Hadiah top komentator blog kak SA untuk bulan November. Mimi dah rasmi pun planner ni untuk kegunaan di pejabat. Catat semua benda benda penting dan to do list yang Mimi perlu buat next day. Terima kasih kak SA bagi planner book ni. Macam tahu tahu saja dak Mimi memang nak cari satu untuk kegunaan kat pejabat .

Kedua dia hadiah yang Mimi dapat ni memang sangat sangat berguna dan akan di manfaatkan sebaik baiknya. Terima kasih sekali lagi. 

16 ulasan:

  1. Wah wah bestnya dapat hadiah. Tahniah kak mimi

    BalasPadam
  2. Wahh syoknya dapat hadiah dari kenalan blogger :)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah Mimi suka..memang akak lebih suka bagi planner..sesekali jer ubah skit hadiah..

    BalasPadam
  4. tahniah mimi :)
    tu yg best kalau rajin blogging / blogwalking, kan.
    aida baru la nak aktif semula ni.
    it is fun blogwalking :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.