Ahad, 27 Januari 2019

ARIFANI DESIGN MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN DESIGN DAN CETAKAN MURAH DAN BERKUALITI

ARIFANI DESIGN MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN DESIGN DAN CETAKAN MURAH DAN BERKUALITI | Hai semua! Sebagai blogger dan peniaga online amat penting Mimi mempunyai kad nama atau kad business untuk meluaskan lagi pengaruh sebagai blogger ataupun peniaga online. Kira kad nama tuh melambangkan identiti Mimi gitu. Korang pun mesti ada kad nama jugak kan, betul tak? Korang yang tak ada tu cepat cepat buat sebab penting okey kad nama tuh. Bercerita pasal kad nama, Mimi nak share dengan korang mengenai ARIFANI DESIGN MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN DESIGN DAN CETAKAN MURAH DAN BERKUALITI. 

ARIFANI DESIGN MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN DESIGN DAN CETAKAN MURAH DAN BERKUALITI




Selain mendesign dan mencetak kad nama, Arifani Design juga menyediakan perkhidmatan tempahan kad kahwin, banner, bunting  sticker, rubberstamp, flyers dan banyak lagi. Kesemua tempahan tuh akan disiapkan dalam tempoh seminggu KECUALI kad kahwin sahaja akan siap dalam tempoh 14 hari waktu bekerja .

Kenapa Mimi recommend korang untuk buat tempahan di Arifani Design ni?  Ini kerana hasil design dan cetakan yang disediakan sangat memuaskan hati korang nanti. Selain daripada harganya yang murah, produk perkhidmatan mereka yang disediakan sangat berkualiti. Bab layanan pada pelanggan pula tak perlu nak dipertikaikan lagi sebab layanan yang diberikan memang terbaik. 



Pihak Arifani Design juga tidak lokek nak share idea dan cadangan yang terbaik buat pelanggan untuk mendapatkan hasil yang cantik memuaskan hati. Kot korang tak ada idea, hah diorang sedia membantu memberi beberapa idea yang bagus. Design yang dibuat juga menarik dan cantik tau korang. Masa Mimi nak pilih design untuk kad business jadi rambang mata tau. Tak tahu nak pilih yang mana satu. Semua cantik cantik belaka. Ambil masa nak pilih. 

Eh terlupa pula nak beritahu, kalau korang buat tempahan kad tapi ketandusan idea nak design apa korang tak perlu risau sebab Arifani Design akan design untuk korang. Design percuma ditawarkan untuk Kad Business, Kad Kahwin, Banner dan Banting yang simple, rubberstamp dan sticker .



Perkhidmatan cetakan pun mereka buat tau.  Let say korang dah ada design semua tapi tinggal nak cetak sahaja pun boleh di Arifani Design ni. So, memang tak ada masalah pun kalau nak gunakan perkhidmatan mereka .

Mesti korang cakap eh dak Mimi sembang kencang entah ya ke tak dia cakap pasal Arifani Design ni. Korang tak baik tau fikir bukan bukan. Takmo takmo takmo. Sebab baguslah dak Mimi share. Tak percaya? Korang boleh tengok feedback pelanggan Arifani Design tentang perkhidmatan yang mereka sediakan .






Kalau korang nak dapatkan perkhidmatan terbaik dari Arifani Design korang boleh layari laman sosial mereka seperti di bawah :


Facebook - Arifani Design
Instagram - @arifanidesign

20 ulasan:

  1. masuk dalam list, nanti nak cr senang dah tahu

    BalasPadam
  2. Tadi singgah Facebook Arifani memang cecantik design dia. Feed back customer pun semua puashati. Nak a try laaa order nanti. Thanks sharing

    BalasPadam
  3. Cantik design dia bnyak pulak service tu. Takdelah terhad pada satu benda ja. Good job

    BalasPadam
  4. airah memang mencari dekat mana nak print name card ni. nasib baik ada entry ni senang nak survey harga. tengok kualiti pun best. nanti nak cuba la

    BalasPadam
  5. War...memang mcam-macam custom-made barang boleh dibuat kat sini kan? Kualiti pun nampak macam boleh tahan. Ok. Saya akan take note dengan perkhidmatan yang diberikan oleh mereka ni. :)

    BalasPadam
  6. Bagus bila da servis terbaik macam ni. Next time kot² adik cx nak kawen, bolehlah order through here. Design pon cantik dan kemas. Lagipun layanan kepada buyer pon baik kan? Memang recommend lah mcm ni. Terbaik

    BalasPadam
  7. Senang lah nak buat name card & sticker skrg, order online je. Takyah nak kena pergi kedai. Oh, dia buat rubber stamp jugak lah. Good2. Mmg tgh nak buat stamp nama anak ni utk school book.

    BalasPadam
  8. Macam-macam servis juga ada di Arifani ni..Hasil pun cantik tu. Dan nampak cam servis drp tim Arifani pun cantik juga. Memang blogger2 kena tempat utk buat namecard drp diorg la ni

    BalasPadam
  9. Kad nama tu nak beli tak terbeli lagi. Banyak printing dia boleh buat termasuk kad kahwin. Senang la nak tempah kat sini je semua ada. Ye tak?

    BalasPadam
  10. Design dia menarik. Whoa! boleh order kat shopee some more. Menarik betul. Memang tengah cari orang nak design name card untuk I ni. Boleh la try nanti.

    BalasPadam
  11. cantek!!!! banyak pilihan yang boleh kita pilih...semuanya menarik...boleh rekomen kat ember2 yang memang nak buat kad nama mahupun kad kahwin

    BalasPadam
  12. kad nama nad pun dah habis..molek sangat nampak entry ni..bolehla usha jap nanti..kalau ok boleh buat sekali..hah..tq mimi suggestkan..tengok ramai puas hati dengan servis dia buat..namapk murah juga

    BalasPadam
  13. Thinking to print my namecard. I like their design and definitely will contact them.

    BalasPadam
  14. terima kasih atas perkongsian. Nanti kalau sis nak buat kad sis try buat gan diorg. Sis pun memang mencari tempat yang bagus buat design untuk kad sis ni..la ni kureng sikit

    BalasPadam
  15. Bagus ni. Mmg memudahkan peniaga untuk tujuan marketing. Semuanya ada.

    BalasPadam
  16. Nak usha la nanti sebab emi memang tengah nak cari kedai utk print beberapa item. Welcome board dorang ada buat ke tak eh? Tengah cari tempat nak tempah welcomr board jgk ni.

    BalasPadam
  17. Mmg murah pun dan design dia kita blh pilih byk pilihan

    BalasPadam
  18. Boleh masuk dalam list ni. Mana la tahu kan, tiba tiba nak buat sesuatu cetakat. Pastu pening kepala pikir nak buat kat mana. So boleh la pilih arifani je. Senang.

    BalasPadam
  19. wah tepat sekali, booleh cuba kebetulan saya ingin membuat kartu nama

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.