Ahad, 28 Oktober 2018

Belanja Anak Anak Makan Pizza Hut Chicken Cheesy Bites

Hai semua!

Dua minggu lepas Mimi bawa anak anak makan kat Pizza Hut. Bagi anak anak rasa menu baru dari Pizza Hut iaitu Chicken Cheesy Bites.


Memang jadi satu aktiviti wajib setiap bulan bawa anak anak makan luar. Tak kisahlah makan KFC ke, Pizza Hut ke asalkan anak anak makan di luar. Tak salahkan ada rezeki lebih belanja anak anak makan di luar.




Mimi pilih set regular Chicken Cheesy Bites untuk dua orang makan. Add on Mama Mia Meatballs Beef, Chocolate Freeze untuk Auni dan air mineral untuk Mimi. 

Chicken Cheesy Bites Pizza


Cheesy Garlic Flatbread 


Chocolate Freeze


Mama Mia Meatballs Beef


Untuk pengetahuan semua sekarang ni Pizza Hut sedang mengadakan contest Pizza Hut "Siapa Kena" Contest 2018 dan menang hadiah berjumlah RM6, 000,000. 


Cara nak menang senang saja. Korang boleh rujuk gambar dibawah. Boleh join dua dua cara iaitu Dine-In/Take Away/Hotline atau secara online/app order.

Disebabkan Mimi Dine-In so automatiknya Mimi join contest lah kan. Prize voucher tu Mimi terima selepas buat pembayaran di kaunter. Entah bila nak redeem pun tak tahulah. Dahlah expiry date 17 November nanti. Silap haribulan burn macam tuh je.


Mornag dah try belum menu baru pizza di Pizza Hit. Kalau belum cepat cepat try dan boleh menang prize voucher. 

7 ulasan:

  1. Tak try lagi Mimie. Tapi macam sedap. Hehe...

    BalasPadam
  2. Sama macam Kak Sue pun sesekali memang akan bawak anak-anak makan luar juga. Nanti boleh lah cuba menu baru nie..

    BalasPadam
  3. dr aritu akak usha2 nk mkn pizza baru nih, tp takde geng lak... laki akak bukan minat sgt... nnti la lps2 abis pose n kwn2 opis abis ganti pose kite mkn berjemaah pizza nih... hrpnya ada lg lah masa tu

    BalasPadam
  4. lama tak mkn pizza..bdk2 ni lama dok zikir..malas nak bawa sb depa makan hat inti aje..roti sapa nak makan??? huhu

    BalasPadam
  5. Lama xsinggah pizza hut . Xtry lg menu br tu. .ank akak ada juga ajak pi mkn.. Nanti nk singgah la

    BalasPadam
  6. senyum je dapat makan pizza ye..anak-anak liez suka makan pizza. jangan diajak mmg laju je nak pergi.. hihihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.