Sabtu, 8 September 2018

Makan Boat Noodle di Seremban Gateway

MAKAN BOAT NOODLE DI SEREMBAN GATEWAY | 2 minggu lepas Mimi dan officemate pergi tengok wayang di Palm Mall. Kitorang dah lama plan nak tengok wayang filem The Meg. Lepas habis tengok wayang,  kami decide nak makan pula. 

So, kami decide pergi Seremban Getaway yang berhampiran dengan Palm Mall. Dua kali ronda Seremban Getaway nak pilih tempat nak makan. Last last decide makan di Boat Noodle je. 

MAKAN BOAT NOODLE DI SEREMBAN GETAWAY



Actually, kami berdua first time jejak kaki MAKAN BOAT NOODLE DI SEREMBAN GATEWAY ni tau. Masuk saja pilih meja terus waitress datang hantar menu dan Mimi tulis sendiri menu yang nak di order. Mimi order dua jenis boat noodle dan air green tea. Officemate pula order meatball, satu boat noodle dan ice blended green tea. Masa nak tulis order tu banyak kali Mimi tanya officemate cukup ke order satu je boat noodle. Dia cakap cukup. Mimi senyum jela sebab mesti dia fikir banyak. 

Selfie satu kali


Mimi suka Boat Noodle yang ni. Sedap kuahnya terasa lemak santan tuh


Sekali order dah sampai. Tanjat gugurl! Officemate terus cakap macam tak cukup je. Hahaha!  Makan makan dulu terus kami buat order kali kedua. Menu tambahan Mimi dua mangkuk boat noodle dan officemate pula order kueyteow. Ikutkan Mimi nak order boat noodle lebih dari tu tapi perut tak mampu nak masuk banyak sebab minum air green tea tu kot. Perut tiba tiba rasa full. 

Ni lagi satu jenis Boat Noodle yang Mimi order. Lupa pula nampak menu ni. 

This is for me! 


So far memang sedap dan puas hatilah makan di Boat Noodle ni. In shaa Allah ada masa makan lagi dekat sini. Lagipun nilah aktiviti santai kami dua minggu lepas. Sebelum tu kami pergi Lake Garden,  berjalan kaki buat 4 pusingan sejauh 8 km. Nanti cerita kat entry lain kot simpan lagi gambar. Hahaha.  

5 ulasan:

  1. Bestnya dapat kuar macam nie kan dengan kawan sekali sekali. Memang best Boat Noodle nie Mimie.. Kak Sue pun suka..

    BalasPadam
  2. Lama tak makan BN. Baca entri mimi terus kecur air liur teringin nak pekena BN. Aishhh.

    BalasPadam
  3. Wahhhh bile kita dapat dating pulak ni mimi. Heheheh

    BalasPadam
  4. ala sedapnyee lapar perut menjadi-jadi dibuatnya... BW entri makan-makan di malam hari ni bahaya laaa ha ha ha

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.