Selasa, 26 Jun 2018

Tengok Wayang Filem Jurassic World : Fallen Kingdom

Tengok Wayang Filem Jurassic World : Fallen Kingdom | Hai korang!  Jumaat lepas waktu rehat kan lama. So,  Mimi dan officemate pergi TENGOK WAYANG FILEM JURASSIC WORLD : FALLEN KINGDOM di Palm Mall. Masa pergi ni tak ramai lagi ada di pejabat,  masih ramai bercuti mood Raya kan. Selalunya waktu rehat panjang kitorang duduk office saja tak pun balik rumah. Mengenangkan waktu tu memang dah bosan tahap gaban,  so decide keluar tengok wayang. Sekali sekala ber'me time' dengan kawan kawan. Janji dah minta izin suami. 

TENGOK WAYANG FILEM JURASSIC WORLD : FALLEN KINGDOM


Sesekali keluar dengan kawan kawan tengok wayang apa salahnya kan. Masa ni,  Adhwa ada sekali sebab pengasuh dia cuti. Memang seminggu la dia ikut Mimi pergi pejabat. 

Nasib baik Adhwa behave je dalam wayang. Buat hal sendiri lepas tu dia tidur. Kalau sebelum ni dia tak duduk diam tau. Habis satu wayang dia nak redah. Sebab masa bawa dia tengok wayang tu,  dapat seat depan sekali memang bebas lah dia. Kali ni duduk seat paling atas dan tengah tengah agak terbatas dia nak gerak sana sini. 

Lepas habis saja wayang kitorang terus pecut singgah McD Drive Thru dan terus balik pejabat. So far,  enjoy sangat tengok Jurassic World : Fallen Kingdom. Memang best dan tak jemu. Yang penting lepas ni confirm ada sambungan nak tengok. Nak plan tengok movie lain pula lepas ni. Maybe tunggu encik suami balik kot.hehehe..

18 ulasan:

  1. Nasib baik akak dh tengok citer ni ngan Dania 2 minggu sebelum raya ari tu..hehehe..best kan citernya..

    BalasPadam
  2. Wah macam best ja movie nie Mimie, nak pi tengok juga lah nanti..

    BalasPadam
  3. bestnya tengok filem dah lama akak tak tgk filem... enjoy urself sis

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum, salah rabu dari mama.

    BalasPadam
  5. Terima kasih kerana berkongsi, Ibu singgah ke mari.

    BalasPadam
  6. nak tengok tapi macam takde yang best sangat so tunggu dvd je nanti

    BalasPadam
  7. Salam Khamis, Ibu singgah bertamu ke blog sis mimi.

    BalasPadam
  8. nak tengok ni tapi xdak geng nak teman T.T

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum dan salam Jumaat ibu ucapkan. Apa khabar sis, esok sambung raya lagi

    BalasPadam
  10. Mama singgah blog walking di petang Jumaat. Anak minat sangat tengok dinosor

    BalasPadam
  11. Salam sabtu dari Mama, cerita zaman sekarang bersambung sambung

    BalasPadam
  12. Selamat bercuti di hujung minggu, Ibu singgah blogwalking pagi ahad di blog sis mimi azirah

    BalasPadam
  13. Selamat pagi isnin, Ibu datang bertandang ke blog sis mimi

    BalasPadam
  14. Lama LZ tak tengok movie..
    Sesekali layan movie mesti happening kann Mimi tambahan pula dengan kawan2..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.