Isnin, 16 April 2018

Pati Kelapa Laut dan Air Kedondong Sedap dari Man Java Enterprsie

Pati Kelapa Laut dan Air Kedondong Sedap dari Man Java Enterprise | Hai korang! Korang pernah tak minum air kelapa laut dan air kedondong tak? Semalam, Mimi dah minum air kedondong memang sedap. Air Kelapa Laut saja tak rasa lagi. PATI KELAPA LAUT DAN AIR KEDONDONG SEDAP DARI MAN JAVA ENTERPRISE ni merupakan produk jualan blogger kak Shuhaida Kabdy atau lebih mesra Mimi panggil Kak Sue dan suami.

PATI KELAPA LAUT DAN AIR KEDONDONG DARI MAN JAVA ENTERPRISE


Anak anak pun suka air kedondong tau. Paling suka si kecil, Adhwa lah. Bukan main teguk lagi. Rasanya masam masam manis memang sedap. Minum time  cuaca panas macam nih lega tekak.

Pati Kelapa Laut dan Air Kedondong Sedap dari Man Java Enterprsie

Air Kelapa Laut tuh Mimi tak rasa lagi. Tapi kalau baca dari feedback kawan kawan yang dah pernah minum air kelapa laut ni semua cakap sedap tau. Ada yang repeat order lagi. Air kedondong tuh dah habis pun minum. Memang sedap. Repeat order lagi. Siap pesan dekat Kak Sue nak sebotol besar.

Pati Kelapa Laut dan Air Kedondong Sedap dari Man Java Enterprsie

Pati Kelapa Laut dan Air Kedondong Sedap dari Man Java Enterprsie



PATI KELAPA LAUT DAN AIR KEDONDONG DARI MAN JAVA ENTERPRISE

Pati Kelapa Laut dan Air Kedondong Sedap dari Man Java Enterprsie


Waktu panas terik memang sedap sangat minum air kelapa laut dan kedondong ni korang. Memang sejuk tekak kalau korang minum tau. Korang yang nak order PATI KELAPA LAUT dan AIR KEDONDONG korang boleh saja hubungi nombor di bawah tau.

Man Java Enterprise

Tel : 
012-5854998 / 012-5844836

Email :
skabdy@yahoo.com

33 ulasan:

  1. dua2 air ni best dan sedap. Kalau panas2 minum air ni sejuk memang betul hilang dahaga..

    BalasPadam
  2. Air kelapa laut tak pernah try lagi. Air kedondong pernah lah. Best kalau dapat minum time cuaca panas ni.

    BalasPadam
  3. Air kedondong tu memang terbaik nimi. Ana dah 2 kali order botol besar tau. Fresh sangat.

    BalasPadam
  4. Dlu penah plan nak jual air kendondong tp nak cari Buah tu susah X ramai jual kan. Tengok pati air ni nampak sedap je

    BalasPadam
  5. Dlu penah plan nak jual air kendondong tp nak cari Buah tu susah X ramai jual kan. Tengok pati air ni nampak sedap je

    BalasPadam
  6. Belum pernah rasa lagi air kedondong..nanti kalau zaza ke san,a boleh la singgah merasa.. Nampak juga ramai share ttg air dari man java ni..

    BalasPadam
  7. Yeay..akak lom minum lagi..malam kang balik umah sewa minum la..jangan dah selamat dikendurikan dah la...

    BalasPadam
  8. Best ni buat stok bulan puasa sedappp uiii

    BalasPadam
  9. belum pernah try lagi air kelapa laut guna pati. mesti sedap ni..Boleh buat banyak kali..Nak masuk bulan puasa ni kena sambar satu la nampaknya.

    BalasPadam
  10. Sedapnyaaaaa. Air kedondong tu memang fevret emi kot

    BalasPadam
  11. sedap-sedap suka sangat air kedondong Man Java Ent...

    BalasPadam
  12. Air Kedondong tu.. Memang sedap sangat! Lupa nak order dengan kak Sue.. Semalam hadoiii meleleh air liur dibuatnya

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum & Selamat pagi. Ibu singgah blog walking. Semoga murah rezeki sis mimi.

    Sedapnya minum air sejuk sejuk

    BalasPadam
  14. Nak puasa ni kan, sesuai sangatlah jadikan stok utk berbuka kan. Mesti rasa segar je bila dah minum air kelapa laut dan air kedondong man java ni. Sedap tu dah pasti.

    BalasPadam
  15. Ya allh air kedondong tu air feveret sy. Minum time matahari tegak atas kepala uishhh asyiknya !! Boelh lh nanti nak cuba airnkedondong dri man java nie

    BalasPadam
  16. Ala..nampak terliur lah Mimi teguk air kedondong tu..kecur pulak air liur ni...hehehe

    BalasPadam
  17. tingin nak rasa..nti boleh deliver kat penang x

    BalasPadam
  18. Sedapnya. Tak pernah lagi minum air kelapa laut ni. Air kedondong ada juga minum. Memang best lah kalau dapat minum time cuaca panas ni.

    BalasPadam
  19. oh selalu kita beli yang ni..
    memang sedap dan manis...
    tapi memang layan.
    penyejuk badan ketika panas..
    kendondong pun sedap masam masam tapi kena tekak selera kita..

    BalasPadam
  20. Amboi yang kecik tu pun minum air masam ye?. Air kedondong ni memang suka. Bukan air je. Buah kedondong tu pun makan. Nak nak minum air masa musim sekarang ni alehaiii pasti hilang dahaga. Sebelum minum biar dok dulu dalam peti. Perghhhh...

    BalasPadam
  21. Walaupun tak pernah rasa 2-2 tu, tapi nampak pun dah tahu best. Hihihi

    BalasPadam
  22. I want to try out the pati kelapa laut since the weather is so hot now. I'm sure my children would love it too.

    BalasPadam
  23. Suka sangat especially air kelapa laut afrika tu..nak minum hari- hari bagi sejuk badan la....

    BalasPadam
  24. ini dikala cuaca panas dan rasa dahaga, pergi kekedai air kelapa diminta. eh. dapat teguk seliter puas hati. kedondong tu lg la!

    BalasPadam
  25. Salam selasa, Saya singgah blogwalking. Air kedondong campur asam boi sejuk sejuk memang terbaik

    BalasPadam
  26. Nampak sedapnya hahah. Ni kalau minum sejuk2 memang terbaik dan daebak. Mana nak cari kat klang valley huhu

    BalasPadam
  27. Banyak bajet man java buat pemasaran di blog ya. Dah banyak iklan Mama nampak di sana sini

    BalasPadam
  28. Tq Mimie sudi review produk Kak Sue n Abang Man. Semoga Mimie dimurahkan rezeki selalu.. aamiin ya rabb.. ❤

    BalasPadam
  29. musim musim panas macam skearang ni, dapat minum sebotol air kelapa laut tu mesti lega bukan main kan. Air kedondong tu pun nampak sedap jer

    BalasPadam
  30. huwarrrrr..air kendodong tu my favourite! nanti nak belilah... Hopefully berdekatan dengan onie..mudah nak delivery :D

    BalasPadam
  31. Dua dua minuman ni memang kesukaan sis ni. Air kelapa laut tu dapat sejukkan badan jugak. Air kedondong memang sedappp...nanti nak order gak lah..hehehe

    BalasPadam
  32. Air kedondong or air ambra tu fav kita..org utara panggil buah ambra...kalau yg kelapa laut tu kita tak berapa sangay..tak tau kenapa...tapi orng cakap bagus kelapa laut ni..sejukan badan

    BalasPadam
  33. Ruby rasa mak ruby ada beli produk ni. Hahaha. Kita tau minum je. Tak tanya pula air yang susah dapat ni dari mana pula dia dapat. Takkan la buah kelapa dan kedondong tu ada kat KL hehehe. Ruby pun nak beli. Utk Ramadan nanti ruby niat takmo ke bazaar dah. Nak masak 30 hari. Gituuu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.