Khamis, 15 Mac 2018

Rawat Masalah Gastrik Dengan G-Storm 360

Rawat Masalah Gastrik Dengan G-Storm 360 | Siapa ada masalah gastrik, angkat tangan! Okey, Mimi tak nampak pun kalau korang angkat tangan. Yang ada gastrik mesti pelbagai cara yang korang lakukan untuk rawat gastrik kan? Mimi nak kongsi dengan korang RAWAT MASALAH GASTRIK DENGAN G-STORM 360.



RAWAT MASALAH GASTRIK DENGAN G-STORM 360




Sebelum tu buat korang yang tak pernah ada gastrik ataupun masih kurang jelas apa itu gastrik, Mimi nak kongsi dulu serba sedikit mengenai gastrik yang Mimi baca dari Utusan Malaysia.

Penyakit Gastrik atau Gastritis ialah merujuk kepada keradangan pada lapisan dinding perut. Di dalam perut terdapat satu lapisan mukus semulajadi yang melindungi dinding perut daripada bahan kimia asid semulajadi yang sangat diperlukan untuk proses penghadaman makanan di dalam perut. Keradangan dinding perut berlaku apabila terdapat bahan asing yang menghakis lapisan mukus pelindung di permukaan perut.

Simptom simptom yang dihadapi oleh pesakit gastrik adalah seperti sakit perut, rasa loya, muntah muntah dan juga hilang selera makan. Kalau korang nak tahu jika penyakit gastrik bertambah sehingga menyebabkan berlakunya ulser perut dan dan pendarahan pada dinding perut, pesakit boleh menghadapi masalah najis berdarah yang berwarna hitam dan juga muntah darah. (sumber : Utusan Malaysia)

Sekarang korang dah tahu dengan lebih jelas apa itu gastrik dan simptom simptom yang dialami pesakit gastrik. Jadi, mesti korang nak tahu bagaimana RAWAT MASALAH GASTRIK DENGAN G-STORM 360.


G-STORM 360 ini diformulasi oleh Dr Zara seorang doktor perubatan. Ia mempunyai 22 bahan premium seperti : 

  • Peppermint
  • Manna Gum
  • Black Seeds
  • Yogurt
  • Apple
  • Spinach
  • Banana
  • Almonds
  • Aloe Vera
  • Brocolli
  • White Kidney Beans
  • Tomato
  • Carrot
  • Clove Flower
  • Turmeric
  • Barley Grass
  • Green Tea
  • Ginger
  • Fennel Seeds
  • F.O.S
  • Stevia
  • Goat milk
G-STORM 360 ini agak premium dan tertumpu hanya untuk mereka yang mengalami masalah gastrik seperti pedih ulu hati, sebu, tak lawas, penghadaman dan juga tenaga (energy booster). Buat korang yang mempunyai masalah GERD juga boleh mencuba G-STORM 360. Rasa G-STORM 360 sedap tau korang. Bila minum rasa segar je sebab ada daun pudina.

KEISTIMEWAAN G-STORM 360




Keistimewaan jika mengamalkan G-STORM 360 : 

  • Dengan kandungan 22 ramuan hebat untuk keselesaan perut dan tubuh. 
  • Bersifat alkali
  • Baik untuk semua masalah Perut
  • Menambah tenaga
  • Membuang toksin dan membersihkan usus.
  • Sangat membantu masalah seperti :
  1. pedih ulu hati
  2. gastrik
  3. kerap sendawa
  4. sesak nafas
  5. sembelit
  6. perut berangin
Korang yang ada masalah di atas tak perlu risau nak amalkan G-STORM 360 ni sebab kualitinya terjamin. 100% produk organik dan tidak hamis.

G-STORM 360 juga boleh didapati dalam 2 pek iaitu pek 300 gram bersaiz kecil dan 650 gram bersaiz besar.



TESTIMONI PENGGUNA G-STORM 360

Korang boleh baca testimoni testimoni pengguna G-STORM 360 yang berpuashati selepas mengamalkannya.






Untuk maklumat lanjut mengenai G-STORM 360 korang boleh hubungi dan layari maklumat di bawah :

Hotline : 019 – 2020 911
Website : www.ellvita.com
Facebook : ellvita HQ
Instagram : ellvita HQ

39 ulasan:

  1. wahhh.. boleh Nurul try ni.. sebab memang kerap kena gastrik..

    BalasPadam
  2. Menariknya... Banyak pulak tu ramuannya...

    BalasPadam
  3. bagusnya..gastrik ni pun sebab kekadang tu lambat makan...

    BalasPadam
  4. Member sebelah ada gastrik.bolehlah rekemen kat dia.. kalau datangnya gastrik. Nangis tahan sakit.

    BalasPadam
  5. nampak bagus untuk orang orang yang suffer from gastrik... stay healthy everyone...
    no more gastrik can eat more yummy food and hv healthier lifestyle..

    BalasPadam
  6. time bln puasa nnt mesti laku kan produk ni? ;-)

    BalasPadam
  7. Bagusnya produk ni untuk mereka yang mengalami gastrik.jadi mereka perlu dapatkan produk ni secepat mungkin supaya gastrik dapat dicegah

    BalasPadam
  8. Airah tak ada gastric ni tapi mama ada
    Kdng bukan taknak makan tapi xada selera
    Boleh la cuba produk ni nanti

    BalasPadam
  9. Boleh la introduce ni kat my mum. Dia tu gastrik teruk jugak. Tak tau pulak ada product camni.So puasa tak de masaalah la nanti ye.

    BalasPadam
  10. Makcik saya selalu kena gastrik kronik, siap muntah-muntah dan tak bermaya. Nampaknya boleh suggestkan produk ini pada dia. kot kot sesuai kan

    BalasPadam
  11. ok , nanti nak recommend GStorm360 pada kawan yang selalu gastrik kat opis

    BalasPadam
  12. Menarik dan berita baik untuk mereka yang menghidap gastrik...akak dah lama dah xde gastrik sejak bangun dari koma...

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah tak de gastrik sejak beberapa tahun ni..masa sekolah dulu pernah jadi sampai muntah2 la..

    BalasPadam
  14. Banyak juga ingredients ye. Bagusnya GStorm ni. Kinah ni kalau lambat makan sikit mulalah pedih hulu hati. Sebelum pregnant dulu kalau lambat makan ok je. Tapi bila lepas bersalin dua tahun lepas pantang makan lambat mula la pedih hulu hati ni. Moga GStorm ni dapat membantu masalah ni

    BalasPadam
  15. Elok ye ,tak pernah tengok brand ni. Tngok ingredients bagus

    BalasPadam
  16. Sedap gstorm ni 1st time tauel mnm susu kambing gstorm yg ada mint..byk kahsiat dlmnya..bila minum terasa dingin n fresh..

    BalasPadam
  17. Nanti bulan puasa mesti laku produk ni kan 😊

    BalasPadam
  18. hi jemput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    BalasPadam
  19. Gastrik lia dah okay lepas minum susu kambing G-Storm 360 ni. Sekali cuba dah terasa eh pedih perut dah hilang, Tak ambil dah ubat doktor. Memang kena dapatkan di pasaran segera.

    BalasPadam
  20. boleh bagitahu adik saya, sbb die gastrik kuat

    BalasPadam
  21. memang kena sy suggest kat kawan2 sy nie sampai dah melarat gastrik dia tapi pandai plak cover kalau masa jumpa pelik2.

    BalasPadam
  22. This will be useful during fasting period, I got many friends who kena gastric at that time, will recommend Gstorm to them.

    BalasPadam
  23. Banyak giler bahan dlm tu mimi. Nk try lah sebab ana ada gastrik.

    BalasPadam
  24. Mesti ramai yang memang ada gastrik suka bila ada suplemen macam ni.. senang nak minum.. takde rasa ubat ubatan. sedap je kan

    BalasPadam
  25. Alhamdulillah gstorm bantu zumal hilangkan gastrik...

    BalasPadam
  26. Singgah blogwalking, Alhamdulillah gastrik tak ada kalau kita makan dengan sihat dan ikut jadual

    BalasPadam
  27. Assalamualaikum dan salam jumaat dari Maznee. Gastrik dan puasa memang tak dapat dipisahkan. Sebab tu kena sahur

    BalasPadam
  28. Bagus ada produk macam nie, yang penting 100% organik kan. Tak takut kita nak makan sembarangan..

    BalasPadam
  29. pregnant also can take G-storm. Then the products is safe to consume by anyone . I saw the ingredients is natural. I will recommend to my sister as she has serious gastric.

    BalasPadam
  30. Rabia ada gastrik.hari tu rabia consume esp shaklee.alhamdulillah dah ok.ni lama dah tak beli.gastrik datang balik.hari tu kerap pergi toilet.and perut masuk angin dah.sampai kan rabia nak pengsan tau dkt kolej.my lecturer suruh i balik.rabia tak nak balik juga.sbb kls ptg pun..bertahan je sampai balik rumah tidur

    BalasPadam
  31. Marsha dah cuba G-Storm ni memang rasa sedap dan berangin. Nanti nak repeat order

    BalasPadam
  32. yeahhh ada dah penyelesaian kepada maslah gastrik kan

    BalasPadam
  33. semua ingredient mmg bagus2 laa.. patutlah ia produk yg berkesan

    BalasPadam
  34. Oh nampaknya I kena introduce produk ni dekat husband I la sebab dia kadang2 gastrik juga.. Bahan pun I tengok macam buah buahan Dan Sayuran sayuran why not Kan ??

    BalasPadam
  35. wahh bagus ni buat yg ada gastrik kena cuba ni sbb banyak ramuan hebat untuk penghidap gastrik nii

    BalasPadam
  36. thankyou for the tipss, bolh bagi mama try ni :D

    BalasPadam
  37. I should recommend this to my aunty...she every day has to suffer from chest burns...especially after eating....hope this will work for her..

    BalasPadam
  38. ramai kata rasanya sedap! Bonde tak cuba lagi... nak bancuhlah secawan

    BalasPadam
  39. This is so handy especially the sachet packaging. Sometimes I have gastric so this one is great for me to take during my trips.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.