Isnin, 5 Mac 2018

Hadiah Kemenangan dari Selfie Ring Light Giveaway Dah Sampai

Assalamualaikum dan selamat petang korang

Hari ni mood nak update blog ke gaung sebab banyak kerja kena siapkan. Dah siap baru hadap blog. Ni pun taip sepantas kilat sebab nak hadap kerja lain pula.

Hari ni Mimi terima hadiah hasil join giveaway yang dianjurkan blogger Shadhira di IG beliau iaitu Selfie Ring Light Giveaway. Giveaway anjuran Shad tamat pada 12 Jan 2018. Cara nak join pun senang saja, hanya tag nama rakan dan pilih warna selfie ring light yang kita nak. Mimi mestilah pilih warna pink kan . Oh ya, bagi korang yang tertanya giveaway mana satu. Korang tengok gambar di bawah ya.


Hah ingat tak? Yang join mesti ingatkan. Alhamdulillah rezeki menang giveaway yang dianjurkan Shad. Join pun suka suka sebab ada yang tagged Mimi.


Tadaaa!!! Nilah hadiah kemenangam Selfie Ring Light Giveaway yang Mimi menang tu. Selain dapat selfie ring ligh, Shad juga bagi 2 mask tau. Suka suka. Terima kasih Shad. Masa dapat selfie ring light ni Mimi ingatkan kecil je saiznya tapi not bad jugalah saiznya. Tapi Mimi tak dapat nak rasmikan dulu sebab selfie ring light ni guna bateri triple A.Balik nanti kena cari bateri triple A dulu lah jawabnya kan. 

Tak sabar nak selfie dengan SELFIE RING LIGHT pink Mimi. Nak tengok hasilnya, mesti bertambah cantiklah gsmbar kan. Alhamdulillah rezeki di awal 2018. Terima kasih Shad untjk hadiah yang best ni.

14 ulasan:

  1. Waaa.. berbaloi join GA kan..brg dpt free1 je. Rasa dpt reward diri sndiri.. hehe

    BalasPadam
  2. wah mimi murahnya rezeki. tahniah ye

    BalasPadam
  3. Wah menang selfie ring light. Lepasni makin lawa effect gambar kak mimi. Tahniah ye kak mimi.

    BalasPadam
  4. tahniah menang :)
    hadiah pun lawa2

    BalasPadam
  5. waa cute. bestnya menang. tahniah and have fun...

    BalasPadam
  6. Tahniah, rajin mimi masuk contest dan selalu memang hadiah

    BalasPadam
  7. Cik ash pun join gak.. Tahniah menang ya mimi

    BalasPadam
  8. Tahniahhhh !
    Nice one, selfie terang benderang aktu memalamm~

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.