Rabu, 14 Mac 2018

Hadiah Hari Lahir Untuk Suami

Hadiah Hari Lahir Untuk Suami | Sebenarnya hadiah hari lahir untuk suami ni Mimi beli dah lama dah tapi baru semalam sampai. Sebenarnya blur juga nak belikan suami apa. Bab hadiah untuk lelaki memang Mimi fail lah. Tak tahu nak belikan apa. Kalau perempuan senang je kan. Hari lahir suami bulan Januari dah lepas pun tapi tak kisahlah kan hadiah dapat lambat.

HADIAH HARI LAHIR UNTUK SUAMI



Beg ni Mimi beli di Shopee tau. Jenuh juga usha di Shopee nak cari hadiah yang sesuai untuk suami. Cari punya cari akhirnya jumpa juga yang berkenan di hati HADIAH HARI LAHIR UNTUK SUAMI Mimi.

Apa yang istimewanya beg nih kan, beg nih ada saluran untuk caj handphone tau. Just masukkan powerbank dalam beg kemudian sambung kan saja handphone pada wayar usb yang diberikan. Masa dapat beg nih, dapat sekali dengan wayar extension untuk caj. Tempat untuk mengecas bateri handphone ada di bahagian tepi beg.




Mimi rasa beg ni memang sesuai untuk suami Mimi. Dengan kerjanya yang lasak memang sesuai sangat beg ni untuk dia. Harga pun affordable tau korang. Kalau shopping kat Shopee nih memang puas hati. Banyak pilihan dan harga yang ditawarkan pun memang harga mampu milik. Okeylah kan hadiah beg nih, janji ada hadiah sebagai tanda ingatan dan kasih sayang isteri kepada suami. Alhamdulillah puas hati dengan kualiti beg yang Mimi beli di Shopee.

Korang kalau nak shopping barang barang yang best korang terjah saja laman SHOPEE.

13 ulasan:

  1. Bestnya ada wayar dan tempat utk caj hp. Ni kalau belikan utk husband ana pun sesuai ni.

    BalasPadam
  2. terbaik..isteri yang baik... heheh

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/review-esen-emas-keremajaan-safi-rania.html

    BalasPadam
  3. Cantik dan menarik. Mesti suami mimie happy dapat hadiah. Fiza pun suka shopping di Shopee.

    BalasPadam
  4. mmg sesuai lah hbeg tu utk en suami.... akak pun dh lama nk belikan speses gini utk laki akak... nnti nk usha jgk la kt shopee tuh

    BalasPadam
  5. Menarik ni.. siap ada saluran caj hp

    BalasPadam
  6. Wah ada tempt utk charge HP ..Sure husband mimi suka

    BalasPadam
  7. mesti en suami senyum2 smpi ke telinga dpt hadiah ni kannn ;-)

    BalasPadam
  8. wah
    seronok lah Mr Shuben dapat hadiah
    hohoh

    BalasPadam
  9. menarik juga beg ni... nak tunjuk kat suami jugalah....

    BalasPadam
  10. Tahan lasakk tu pentingg......haaa..laki pompuan leh guna gak ni..hehe~

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.