Selasa, 13 Mac 2018

Atasi Masalah Tayar Pancit Dengan KRONOS FLATNOMORE

Atasi Masalah Tayar Pancit Dengan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator | Setiap hari Mimi memang menggunakan kereta untuk ulang alik pergi kerja dan hantar anak anak balik sekolah. Itulah rutin harian Mimi tau. Tapi tuhlah kan, Mimi ni tahu memandu tapi bila tayar pancit mula gelabah tak tentu arah. Capai handphone call suami minta tolong. Tapi sekarang ni, Mimi dapat atasi masalah tayar pancit dengan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator!

ATASI MASALAH TAYAR PANCIT DENGAN KRONOS FLATNOMORE TYRE SEALANT & INFLATOR


Mesti korang nak tahu apa fungsi KRONOS FLATNOMORE ni kan? Macam mana pula Mimi ATASI MASALAH TAYAR PANCIT DENGAN KRONOS FLATNOMORE TYRE SEALANT & INFLATOR ni. Kalau sebelum ni, tayar pancit Mimi tengok saja suami tolong gantikan dengan tayar spare yang ada di simpan dalam bonet. Tapi sekarang ni, tak payah call suami minta tolong. Mimi gunakan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator saja untuk mengatasi masalah tayar pancit.



Caranya senang saja korang, bila tayar pancit korang hanya pamkan KRONOS FLATNOMORE seperti biasa macam kita pam tayar tu. Pam sehingga tayar yang kempis kembali pada bentuknya yang normal. Perlu diingatkan, selepas pam tayar yang pancit dengan KRONOS FLATNOMORE, bolehlah meneruskan pemanduan korang tanpa perlu risau ke bengkel berdekatan. 



Fungsi KRONOS FLATNOMORE ni sama macam tayar spare tau. Perlu diingatkan, korang hanya boleh memandu sejauh 130km/j selepas penampalan dan akan rasa sedikit getaran kerana cecair yang ada di dalam tayar.

Nak tahu dengan lebih jelas tentang penggunaan KRONOS FLATNOMORE dan cara ia berfungsi korang boleh tonton video di bawah.



KEISTIMEWAAN KRONOS FLATNOMORE TYRE SEALANT & INFLATOR



  • Tidak perlu tukar tayar
  • Senang untuk digunakan
  • Tampalkan lubang tayar 90 saat
  • Tidak memerlukan sebarang peralatan
  • Todak merosakkan tayar dan rim kereta
  • Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar
  • Dibuat daripada 100% polimer organik
  • Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
  • Waranti 2 tahun


Untuk pengetahuan korang, KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator boleh menampal lubang sehingga 6mm dan ia digunakan hanya untuk penampalan sementara sahaja. Cecair latex yang digunakan hanya boleh tahan di dalam tayar untuk beberapa hari sahaja dan ia sangat mudah dicuci.



KRONOS FLATNOMORE didatangkan dalam botol kandungan 650ml di mana ia merupakan salah satu botol yang terbesar di pasaran. Produk ini diedarkan oleh DKS INTERNATIONAL SDN BHD. Korang boleh dapatkan KRONOS FLATNOMORE TYRE SEALANT & INFLATOR dengan harga promosi RM49.99.

Untuk maklumat lanjut dan pembelian KRONOS FLATNOMORE boleh hubungi :-

E-mel : inquiry@keystons.com
WhatsApp :
Facebook  
Phone: 
+601126073633

Berita baik buat pembeli KRONOS FLATNOMORE TYRE SEALANT & INFLATOR, Mac ini pembeli bertuah akan membawa pulang LATTISSIMA TOUCH NEPRESSO COFFEE MAKER bernilai RM1699.00

42 ulasan:

  1. Alaaaa...x suka bab ni tau..tp kena jugak ambil tahu kan..thanks atas perkongsian Mimi..leh rekomen kat Abah akak

    BalasPadam
  2. perghhhh
    bagus lah ada benda nih
    kalau masa saya study dulu ada benda nih mesti seronok

    BalasPadam
  3. baguslah kalau ada selant mcm ni. so senang la kalau tayar pancit, una saja selant sementara nak pigi kedai tayar untuk tukar tayar ...

    BalasPadam
  4. penyelesaian yg sgt2 bgs utk org pompuan ;-)

    BalasPadam
  5. Sal pun dah tak berapa risau sangat bila ada KRONOS ni..menyelamatkan betul untuk kaum wanita ...hehehe

    BalasPadam
  6. ooo senang mcm ni..mcm kita pompuan ni lau berlaku tayar pancit sure panik..nak cari orang tolong pun tengok keadaan jugak ada yg ok n x..lau ada kornos ni senang..untuk perjalanan yg singkat je ye

    BalasPadam
  7. dah standby 1 siap-siap dalam bonet untuk kecemasan nanti

    BalasPadam
  8. berguna nya benda ni kalau dalam kecemasan.airah dulu pernah tyr pancit dekat highway dah gelabah tak tau nak buat apa.

    btw jum join segmen airah : http://www.airahsyahirah.com/2018/03/segmen-cari-bloglist-sebulan-by-airah.html

    BalasPadam
  9. Bagusnya kronos flatnomore ni ye mimi. Wajib ada dalam kereta in case kereta pancit tetiba.

    BalasPadam
  10. amboi! bagus betul ni! kalau ada masalah tengah jalan memang berguna sangat ni! mesti ada! nak suggestlah dekat famili dan member-member!

    BalasPadam
  11. samalah kitaaaa. tahu bawak kereta je tapi jaga kereta tak tahu. bagusnya info ni lagi2 untuk ainy ni. nanti boleh simpan 1 kat dalam kereta untuk standby.

    BalasPadam
  12. Thanks for sharing. Kena standby satu dalam kereta ni.

    BalasPadam
  13. Kalau bawak kereta mmg paling takit arr bila tayar pancit cemas oh. Tapi Bal tak tau lak ada kronos flatomore ni. First2 tengok macam spray nyamuk. Kat mana eh nak beli?

    BalasPadam
  14. Selalunya bab tayar pancit je pass kat hubby. Kita ni pun kekadang tak tahu pun tayar pancit. Kena ambik tahu ni. Kena ada kot produk ni. Pepehal senang.

    BalasPadam
  15. Kawan pun ade jual kronos ni..tp utk lubang yg kecik je..if pecah still x blh guna..tp useful jgk if dlm2 saat genting hahahha

    BalasPadam
  16. Senang kalau ada satu macam nie kat dalam kereta kita kan. Tambah pemandu perempuan macam kita nie..

    BalasPadam
  17. Is really suitable for women that don't know how to change puncture tyre. Having Kronos will be easy for me and no worry looking for people to help.

    BalasPadam
  18. Senang sangat ada Kronos ni, kalau tayar pancit ke dkt tengah highway, takdelah risau nau nak travel cari petrol pump terdekat utk pump angin kan

    BalasPadam
  19. Bagus la Kak...kadang² kalau nak tukar tayar sendiri takde kudrat..

    BalasPadam
  20. Owhhh kira produk nie hanya utk waktu sementara sahaja lh ? I see. Yelahh kan, bila tayar bocor, certain org x tahu tukar sndri. Dgn adanya produk nie sdikit sbnyak dpt membantu

    BalasPadam
  21. Senangnya ,harga pun tak mahal orang pompuan yg selalu glaba bila tayar pancit kena Ada dkat kereta

    BalasPadam
  22. Waaah.. terkagum kita kak tgk video tu mcm mna ianya membantu. Wajib ada ni kan dlm kereta sbg spare kut² emergncy.

    BalasPadam
  23. Wah bagus ni.. Atleast leh tampung skjp smpi ke bengkel berhampiran dr xgrk langsung kan..

    BalasPadam
  24. Bagus lah produk ni. Tak sangka pula boleh gunakan sementara nak ke bengkel. Memang kena dapatkan satu ni. Biasa, kalau rasa tak kena dengan keta, tetap je terus pandu bawak. Hehe

    BalasPadam
  25. Memang wajib ada satu produk ni dalam bonet kereta. Sama penting dengan jumper kereta tu. Di saat kecemasan, kita tak tau siapa yang sudi bantu kita di tepi Jalan tu. Wuwuwuw

    BalasPadam
  26. Wah bagusnya ada benda ni..senan dan mudahkn org perempuan

    BalasPadam
  27. Serius ada produk mcm ni?wah kena bagitau husband ni utk spare 1 kan ...dari kena susah2 tukar tayar..baik sembur ni je..thanks mimi kenalkan produk ni

    BalasPadam
  28. This is really useful, it'll be great to keep one bottle in the car.for emergencies. You'll never know.when you need it.

    BalasPadam
  29. produk ni dah macam essential kena ada dalam kereta sebab kalau pancit tayar tiba-tiba bolehlah jadikan alatan ni sebagai temporary penyelamat tapi dengar cerita tak boleh tinggal dalam kereta lama-lama nanti kering isinya, betulkah ?

    BalasPadam
  30. Sis bab ni memang fail...dah berpuluh tahun bwk kereta tp bab tayar pancit mmg fail. Nak kena belajar jugak lah guna produk ni..tq atas infonya ya

    BalasPadam
  31. Betul tu memang wajib ada pun..kalau jadi pada kita,at least senanglah ada ni..

    BalasPadam
  32. kira ni utk sementara je la kan... tapi solusi akak dari dulu sampai sekarang, panggil husband..kekee...

    BalasPadam
  33. Kalau macam ni senang lah kan yg ada kereta ni. pernah juga tayar pancit tapi tak taw nak buat apa. nak gerak pon tak boleh. Paksa lah tak keluar 3 4 hari then pastu kalau biarkan lelama makin pancit. Paksa call mekanik terdekat dtg repair tayar kat sana. kos byk

    BalasPadam
  34. Wahhh.... terbaik nih... Terima kasih sharing info

    BalasPadam
  35. Produk macam ni memang wajib letak dalam kereta jika ada kecemasan tayar pancit.

    BalasPadam
  36. very useful product...especially for the ladies since it is harder and dangerous to change tyres while at the side of the road.

    BalasPadam
  37. Tq for sharing kak..heheh..kena tahu jugak bab ni kan.penting ni.

    BalasPadam
  38. Produk yang menarik dan suatu ciptaan yang bermanfaat...

    BalasPadam
  39. Memang kena beli 1... letak dalam kereta guna utk sendiri dan bantu mereka yg memerlukan!

    BalasPadam
  40. Produk wajib ada dalam kereta setiap sorang. Perempuan macam kita tak berapa pandai dalam tukar tayar ni.

    www.liahasty.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.