Jumaat, 2 Februari 2018

Kit Kat Pink Love Berperisa Strawberi

Kit Kat Pink Love Berperisa Strawberi | Salam Februari korang.  Dah berapa hari tak update blog.  Mood malas menyerang. Hari ni gagahkan diri juga update blog. Korang tahu tak Kit Kat ada perisa coklat baru ke Mimi yang terlambat tahu. Sebab tanya kawan pun dia cakap baru tahu. Sekarang ni Kit Kat ada perisa baru tau iaitu Kit Kat Pink Love Berperisa Strawberi

KIT KAT PINK LOVE BERPERISA STRAWBERI

Kit Kat Pink Love Berperisa Strawberi


Al kisahnya pagi tadi singgah Petronas nak belikan Aina dan Auni biskut, roti dan air diorang. Sekali Mimi ternampak KIT KAT PINK LOVE BERPERISA STRAWBERI. Apa lagi terus ambil jela. Nak nak perisa strawberi plus packaging nya warna pink. Well you know me kan.. Pantang nampak pink. 

Mimi share juga dengan officemate. Rasa memang sedap. Strawberi bergabung dengan coklat rasa memang marvellous lah kan. Mimi beli di Petronas harganya RM3.20 tak pasti harganya sama atau tak kalau di pasaraya lain. Memang sedaplah. 



Bila stress elok makan coklat ni untuk stabilkan semula stress tu. Mimi kalau stress memang makan coklat tau. Rasa lega lepas tu. Korang yang suka coklat pun mesti akan suka dengan KIT KAT PINK LOVE BERPERISA STRAWBERI ni tau. Officemate Mimi makan pun dia cakap rasanya sedap. Kalau coklat sedap dan kena dengan tekak memang akan repeat beli lah jawabnya kan. 

21 ulasan:

  1. Kit Kat salah satu coklat wajib ada kat dalam peti ais kat rumah Kak Sue nie Mimie.. Nak kena beli nie, baru tau ada perisa baru..

    BalasPadam
  2. pink dan mimi berpisah tiada. manis sgt tak?

    BalasPadam
  3. Mang suka coklat kitkat ni..sllu beli hat green tea tu..

    BalasPadam
  4. Haritu ada nampak kit kat ni kat 7e kalau tak silap, ke kat stesen minyak ntah. Tapi tak try lagi.

    BalasPadam
  5. kak mimi dengan pink dia...hahahaha...sally baca tajuk entri pun dalam kepala pikir..kak mimi mesti beli sbb pink..LOL

    BalasPadam
  6. Wahh kit kat baru... ada perisa strawberry... nak cubalah nanti.

    BalasPadam
  7. Betul kak.. Kalau sekali dah rasa sedap..memang nak beli dan makan byk2 hehe.. Gemar jgk mkn coklat :)

    BalasPadam
  8. Iday pernah rasa yang wasabi. Yang ni belum pernah lagi. Macam ssedappp. nanti nak try la. hhehe

    BalasPadam
  9. nak cari jugak sebab stoberi tu fav i... Terima kasih....

    BalasPadam
  10. kite tak jumpa lagi kitkat ni! ;A; or mungkin sold out sebab ramai orang beli? >_<

    ieyra h. | beauty blog

    BalasPadam
  11. Comelnya kit kat warna pink. Warna fav mimi pula tu. Hehe. Tp memang sedap strawberi combine dgn coklat kan.

    BalasPadam
  12. kit kat pink, sesuai dengan mimi yang pink lover ni :)

    BalasPadam
  13. Oh dh ada kt msia yg pink ni .dlu akak pernh mkn tp yg dr jepun, bapa mertua yg beli..

    BalasPadam
  14. Wah ada perisa baru kena try la nampaknya nih..hehe. Kalau perisa lain green tea pun okey juga rasanya.

    BalasPadam
  15. ookay nanti nak pegi cari.. i love Kit Kat hehe.. memang macam2 variasi ade skrang ni kan..

    BalasPadam
  16. Dah cari takde pun mimi...aduhai...craving ni...time piyed darah banyak hilang elok makan choc ni..

    BalasPadam
  17. Kak, kita baru tau Kit Kat ada keluaran perisa terbaru, nanti pegi kedai nak try tengok.

    BalasPadam
  18. Nak tryyyyyyyy >w< Kit kat ada macam2 flavour dah skrg nie...

    BalasPadam
  19. wahh first time tahu ni hahaha...sy suka yg green tea tu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.