Isnin, 12 Februari 2018

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

Hai korang!! Lama rasanya tak join mana mana giveaway. Kali ni Mimi nak join giveaway yang blogger Ana Suhana anjurkan. Manalah tahu kan ada rezeki. Untuk sabut timbul, untung badan rezeki...Ada ke perbahasa macam tu ya. Hentam saja. Jom join dan support giveaway Ana Suhana ni.

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana


SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini.

5. Good luck and all the best to all 😍.


HADIAH :

5 orang pemenang akan mendapat sebuah Totebag bertemakan travel (tempat-tempat menarik di dalam atau luar negara) dan sebatang pen perfume.

** Pemilihan pemenang akan di lakukan melalui sistem random.

14 ulasan:

  1. good luck mimi.. nak join jugalah nanti

    BalasPadam
  2. dari giveaway yang sama and good luck ya

    BalasPadam
  3. salam perkenalan dari saya...singgah dari GA yang sama :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    BalasPadam
  4. salam... awa pun join gak.. goodluck! :D

    BalasPadam
  5. Good luck Mimie, Kak Sue pun join juga..

    BalasPadam
  6. wow... menarik je GA ni... nk join la... by tehe gd luck mimi

    BalasPadam
  7. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.