Selasa, 6 Februari 2018

FEMINGRA Rahsia Sebenar Kesempurnaan Wanita

FEMINGRA RAHSIA SEBENAR KESEMPURNAAN WANITA | Selamat pagi korang!!Sekejap saja dah hari Selasa kan. Mood bekerja pun dari pagi tadi dah on. Mimi nak tanya korang lah. Korang pernah dengar tak mengenai suplimen Femingra? Tak pernah dengar? Mesti korang tertanya tanyakan apa itu suplimen Femingra. Femingra rahsia sebenar kesempurnaan wanita ini merupakan suplimen untuk mengatasi masalah dalaman wanita iaitu meningkatkan kesuburan dan seimbangkan hormon. Jom baca dengan lebih lanjut mengenai Femingra.



FEMINGRA RAHSIA SEBENAR KESEMPURNAAN WANITA



FEMINGRA ialah produk yang diformulasikan khas dari 8 bahan organik utama berkepekatan tinggi serta diperkaya dengan teknologi MPPT (Micro Pine Pollen Technology). Bahan bahan yang 100% dari sumber semulajadi dan organik ini telah terbukti membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita. Ia diperkayakan dengan agen perangsang hormon terbaik iaitu Debunga Pain (Pine Pollen). Ia juga telah terbukti dapat meningkatkan Libido dan tahap kesuburan wanita. Femingra bertindak balas pantas dan selamat digunakan oleh semua wanita dari pelbagai peringkat usia. Sebab itulah FEMINGRA RAHSIA SEBENAR KESEMPURNAAN WANITA.



Jelaskan apa itu FEMINGRA? Tapi mungkin ada di kalangan korang yang tertanya tanya apa itu Libido sebab tak familiar dengan istilah tersebut. Mimi pun tak familiar sangat. Jadi Mimi usahakan cari maksud Libido tu. Mengikut Wikipedia Libido ialah istilah yang penggunaannya secara amnya bermakna rangsangan seksual. Dalam definisi yang lebih teknikal berdasarkan Carl Gustav Jung, Libido mempunyai makna sebagai tenaga psikik individu yang digunakan untuk pembangunan peribadi atau individu. Secara ringkasnya Libido ialah rangsangan seksual seseorang individu tersebut.

CIRI CIRI FEMINGRA

  • Dengan Micro Pine Pollen Technology (MPPT), kandungan bertindak pantas menyerap ke dalam tubuh.
  • Pakej LENGKAP yang dirumus khas untuk meningkatkan peratusan kehamilan
  • Kesan penggunaan seawal 7 hari sahaja
  • Diperbuat dari bahan berkualiti dengan kepekatan maksima untuk menjamin kesan pantas dan berpanjangan
  • Tidak perlu lagi rawatan atau pembedahan mahal


KANDUNGAN FEMINGRA DAN MANFAATNYA


Dah tahu apa itu FEMINGRA kan? Mestilah korang nak tahu mengenai kandungan dan kelebihan 8 bahan organik yang terkandung dalam sekotak Femingra, betul tak? Kandungan dan kelebihan 8 bahan organik untuk memelihara kesihatan wanita atau memulihkan masalah wanita (jika ada) adalah seperti berikut :

Pine Pollen

  • Mengandungi 8 jenis asid amino penting
  • Trend terkini dalam Superfood
  • Agen anti penuaan
  • Pemulihan keinginan seksual
  • Menyeimbangkan hormon
  • Mengembalikan stamina dan kecergasan
  • Mencegah penyakit


Buah Markisa

  • Kaya dengan nutrisi, mineral dan vitamin
  • Tinggi kandungan antioksida
  • Membantu meningkatkan peredaran darah
  • Melancarkan pencernaan
  • Merangsang sistem imun tubuh
  • Memperkuatkan tulang


Horny Goat Weed (Epimedium)

  • Merangsang libido dan daya seksual wanita
  • Menggalakkan peredaran darah
  • Membantu mengimbangi hormon semasa PMS atau menopause
  • Mengandungi icariin yang membantu mengurangkan gejala menopause


Akar Maca

  • Afrodiak yang hebat
  • Mengimbangi hormon seks
  • Meningkat keinginan seksual
  • Melaraskan gejala menopause seperti panas badan, gangguan tidur, berpeluh ketika malam dan kemurungan
  • Perangsang kesuburan wanita


Manjakani

  • Mengetatkan tisu dalaman wanita
  • Menegangkan kulit
  • Terbaik untuk faraj atau prolapse Rahim, gejala pendarahan Rahim tidak normal, masalah keputihan dan lendiran tidak normal di dalam faraj
  • Menghapuskan bau di kawasan kemaluan
  • Membantu menegangkan payudara


Habbatus Sauda

  • Membantu mengawal pendarahan haid
  • Mengawal intensiti kitaran bulanan
  • Mengurangkan masalah penghadaman
  • Pelembap yang baik untuk kulit dan rambut
  • Mempunyai ciri ciri anti radang
  • Sangat tinggi antioksidan


Tribulus Terrestris

  • Meningkatkan prestasi seksual dan sensitiviti wanita
  • Mengurangkan gejala menopause seperti panas badan, kemurungan dan ketidakstabilan emosi
  • Mengawal insomnia, tekanan darah tinggi, cepat marah dan kehilangan minat seksual


Pueraria Mirifica

  • Melegakan gejala menopause
  • Merangsang nafsu seks
  • Meningkatkan kelembapan faraj
  • Meningkatkan saiz payudara
  • Menggalakkan penghasilan kolagen
  • Memberi kesan awet muda


Banyak juga khasiat yang terdapat di dalam FEMINGRA kan? Semuanya bagus untuk kesihatan dalaman wanita. Jadi, tidak perlu ragu atau bimbang mengamalkan Femingra ini.

CARA PENYEDIAAN FEMINGRA



1. Bancuh satu sachet FEMINGRA di dalam 120ml air sejuk atau air suam.

2. Hanya minum sekali sehari sebelum makan pada waktu pagi atau tengahari. Tidak digalakkan di ambil pada waktu malam.

3. Untuk kesan optimum amalkan selama 90 hari untuk kesan yang lebih ketara. Namun, kesan penggunaan  seawal 7 hari dapat dikesan.

TESTIMONI PENGGUNA FEMINGRA

Apa kata korang baca pula testimoni testimoni pengguna Femingra mengenai keberkesanannya.








Untuk maklumat lanjut mengenai FEMINGRA, korang boleh hubungi :

Email : info@maxwellhealth.com.my
No.Telefon : +6012-326 3304
Alamat :
MAX WELL HEALTH SDN BHD (1187418-K)
21-1, Jalan Cempaka SD12/2, Bandar Sri Damansara,
52200 Kuala Lumpur, Malaysia

52 ulasan:

  1. Balasan
    1. Mula- mula bancuh rasa macam takut nak minum..sekali minum rasa dia sedap...sangat2 sedap..

      Padam
  2. byk khasiat produk ni..sesuai untuk wanita yang menjaga dalaman kan

    BalasPadam
  3. baru tahu maksud Libido tu apa.. minuman suplemen ni ada pelbagai khasiat ye.. rasa dia macam mana pulak yea..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..akak minum utk kesihatan..kalau tujuan untuk suami..den takde suami..hehehe

      Padam
  4. Akak mula- mula minum rasa seram giler..sebab air kaler kuning kan...sekali teguk rasa buah markisa..pas tu ada la rasa pahit2 skit...but ok sebab sedap...nasib baik ada rasa markisa tu

    BalasPadam
  5. bagus gile la product ni, ty paling suka ada rasa buah markisa. dah meningkat umur ni memang kena dah cari product yang boleh anti aging bagai. perempuan katakan.

    BalasPadam
  6. Testimoni dia sangat menggoda. Bagi wanita yg dah bekeluarga idamkan tidur yang nyenyak, full energy utk jalankan kerja sepanjang hari, hubungan intim untuk pikat suami wlpn dah bertahun kahwin..melawaskan akan automatik badan jadi ringan dan segar.. boleh cuba lah femingra ni

    BalasPadam
  7. Berita baik buat wanita.. bagus produk ni sbb nampak ramuannya semua berasaskan bahan2 semulajadi. Tak risau bahan2 kimia dan baik utk kesihatan wanita.

    BalasPadam
  8. Perempuan ni kena jaga serba serbi. Produk ni pun saya tengok banyak kebaikannya. Ada juga bahan yang digunakan kat sini baru bagi saya. Kebaikannya memang terbaik la untuk para wanita. Mungkin bole cuba produk ni sebab nak test keberkesanannya...

    BalasPadam
  9. dah ramai blogger posted pasal femingra, nampak macam produk yang menjanjikan kecantikan dalaman dan luaran mungkin I nak cuba akan datang okay ke tidak ngan badan ni heheee

    BalasPadam
  10. Rahsia yg bkn rahsia lg. Hehe. Good sharing mimi...

    BalasPadam
  11. Baguslah femingra ni. Banyak khasiatnya. Kinah pun dah cuba dan puas hati sangat dengan kesannya

    BalasPadam
  12. baru baca di blog bonde.
    bagus. kita ni dah beranak-pinak, perlu ada minuman kesihatan gini.
    jaga badan secara dalaman. baru la sihat dan cergas.
    tapi tu la. aida ni tak brape pergi minuman kesihatan. muntah hu hu hu...
    kalau beli, biasa nyer pil. tapi tu la, femingra ni sedap tak? boleh cuba :)

    BalasPadam
  13. Rasa dia macam mana ye? Kalau ikutkan buah markisa tu rasa dia macam masam masam manis sikit kan? Minuman ni pun same jugak tak masam masam manis dia?

    BalasPadam
  14. Ai takut betul nak cuba supplement. tapi setiap kali baca or tengok iklan mesti nak cuba. Tapi tak pernah cuba lagi lah.

    BalasPadam
  15. antara produk yg bagus ni kan sis..boleh try jugak ni

    BalasPadam
  16. Banyak juga bahan-bahan yang memang bagus dalam produk ni.. suplement yang baik untuk tambah tenaga..

    BalasPadam
  17. macam menarik je femingra ni bagus untuk dalaman wanita ek. AR memang suka produk2 mcm ni. teringin nak cuba jugak.

    BalasPadam
  18. tengok tuan badan mmg dah putih mulus...makin bertambah cantik lps consume produk ni ...tapi betul pompuan mmg kena amik suplemen...apatah lagi yg dah berusia cam saya huhu

    BalasPadam
  19. mama baca pun terasa libidonya hihi.. produk yg bagus ni

    BalasPadam
  20. Banyak bahan2 yg baik ada dalam femingra ni ye. Elok utk kesihatan dalaman wanita juga tu. Kena try nampaknya.

    BalasPadam
  21. Memang bagus Femingra ni... penjagaan luaran dan dalaman wanita! Bonde dah cuba minum.. abis angin dalam badan keluar... dok k'tut jer ha ha ha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju dengan bonde..bukan nak cantik je tapi lebih untuk sihat kan

      Padam
  22. Bila pula syarikat kosmetik ni nak keluar produk rahsia lelaki pulak hehehe nak juga nampak bergaya dan hensem putih wakakakaka... Dah daftar ezbuy.

    BalasPadam
  23. Masalah kesuburan wanita dah terjawab dengan adanya Femingra ni. Produk yang sangat efektif untuk wanita.

    BalasPadam
  24. Byk betul rakan blogger yg dah cuba produk ni. Mcm menarik je. Mesti lawa habis semua. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang lawas sehingga titisan terakhir..hehehe yang best bertenaga sepanjang hari

      Padam
  25. Wah bagus ni kalau nk recommand kat kawan2. Testimoni pon menyakinkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak dah cuba dan dah rekemen kat kawan- kawan pun...

      Padam
  26. Banyak betul produk wanita untuk kecantikan dan penjagaan dalaman. Nanti saya promote pada kawan-kawan perempuan dan ahli keluarga saya.

    BalasPadam
  27. bahan-bahan yang ada tu akk suka..nmpk mcm produk semulajadi

    BalasPadam
  28. first time hear about this brand... really revealing the secret oh..

    BalasPadam
  29. Bagus juga ya produk nie, guna bahan semulajadi.. tak risau kita nak cuba..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amalkan kak su..at least bertenaga dan semangat je nak pi meniaga

      Padam
  30. Balasan
    1. Betul tu Marsha..sebab tu product ni bagus dan dikenali

      Padam
  31. wah..cantik dan sihat luaran mahupun dalaman. bagus ada produk macam ni untuk tubuh badan kita.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena jaga dari sekarang sebab umur dah nak masuk 40an kan

      Padam
  32. psssttt akak dah minum tau kesan dia best sgt.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. SA minum kesan arah lain..hahaha...dah tau kan? tapi bagus la sebab badan sihat serta bertenaga

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.