Selasa, 2 Januari 2018

RM62000 PERCUMA Dari WOWSKIN Dengan Semudah ABC!


RM62000 PERCUMA Dari WOWSKIN Dengan Semudah ABC! | Hai korang! Sihat tak hari ni? Belum terlambat lagi Mimi nak ucapkan Selamat Tahun Baru kepada korang semua. Masuk tahun baru azam pun baru juga kan? Apa azam tahun 2018 korang? Mimi pasti mesti ada yang berazam nak beli rumah, kereta atau bercuti ke luar negara dengan menjana pendapatan sampingan ataupun mungkin ada yang berazam nak join contest dan menang hadiah yang lumayan. Jadi, Mimi nak share bagaimana cara untuk korang merealisasikan azam korang tu dengan #makeMONEYchallenge WOWSKIN untuk dapatkan RM62000 PERCUMA Dari WOWSKIN Dengan Semudah ABC!


RM62000 PERCUMA DARI WOWSKIN DENGAN SEMUDAH ABC!




Mesti korang semua dah tak sabar nak tahu cara untuk dapatkan RM62000 PERCUMA Dari WOWSKIN Dengan Semudah ABC! Bawa bersabar tau korang. Sebelum Mimi terangkan dengan lebih lanjut caranya, korang kenalah ambil tahu dan kenal dengan lebih lanjut mengenai produk WOWSKIN supaya mudah untuk korang faham cara untuk dapatkan RM62000 secara percuma.

Untuk pengetahuan korang, produk WOWSKIN kini telah mendapat tempat di hati pengguna kerana keberkesanannya yang amat memberangsangkan. Tak lain dan tak bukan tentulah Set Serum Vitamin WOWSKIN. Set Serum Vitamin A, B3, C, D dan E ini merupakan suplemen multi-vitamin khas untuk kulit wajah dilengkapi Vitamin A, B3, C, D dan E seperti yang disarankan oleh pakar kulit terkemuka. Terdapat dua jenis serum WOWSKIN ini iaitu Day Serum dan Night Serum. Setiap serum mempunyai fungsi tersendiri.

Kedua dua serum di dalam set WOWSKIN ini telah mendapat kelulusan dari KKM dan ia bebas dari bahan kimia berbahaya iaitu mercury dan hydroquinone. Ia juga selamat digunakan ibu mengandung dan yang menyusukan anak kecil. Buat korang yang mungkin risau dengan masalah alergik dengan salah satu bahan WOWSKIN adalah dinasihatkan untuk melakukan patch test terlebih dahulu. Tujuan patch test ini dilakukan adalah untuk memastikan sama ada korang alergik atau tidak. Caranya dengan memakai serum di bahagian tepi leher untuk tiga hari. Sekiranya tiada alergik, barulah korang boleh terus menggunakan serum WOWSKIN.

Dengan menggunakan kedua dua serum iaitu Day Serum dan Night Serum WOWSKIN ini, korang boleh rasa perbezaan pada kulit pada kali pertama memakainya. Namun, untuk kesan yang lebih ketara boleh dilihat dalam dua hingga tiga bulan penggunaan. Jadi, tak perlu ragu ragu atau was was menggunakan Day Serum dan Night Serum WOWSKIN ini. Tahun baru ni jom.kita cantik sama sama!

KELEBIHAN MENGGUNAKAN DAY SERUM DAN NIGHT SERUM WOWSKIN


Sebenarnya kan, banyak tau kelebihan menggunakan Day Serum dan Night Serum WOWSKIN ni korang. Tak rugi pun kalau korang nak labur duit untuk dapatkan kulit wajah yang cantik dan sihat kan? Kata nak cantik. Ala, pejam mata saja nak beli Set Serum WOWSKIN ni. Okey, jom baca apa kelebihan Day Serum dan Night Serum.
Day Serum : Digunakan waktu pagi - Mengandungi Vitamin B3, C dan E
Vitamin B3
✔️bantu menghilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit ataupun jerawat
✔️bantu meningkatkan ketahanan sistem imun kulit wajah
✔️ bantu memgehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit
✔️ bantu memastikan wajah semakin glowing secara semulajadi
Vitamin C
✔️ bantu meningkatkan penghasilan kolagen kulit secara semulajadi
✔️ bantu memperbaiki tekstur kulit agar semakin rata
✔️ bantu memastikan kelembapan kulit berada di tahap optimum
Vitamin E
✔️ bantu memudarkan kesan gelap pada wajah dengan berkesan
✔️ bantu menegangkan kulit yang semakin kendur akibat faktor penuaan
✔️ bantu menghilangkan kesan sunburn yang di alami akibat cuaca terik
Night Serum : Digunakan waktu malam - Mengandungi Vitamin A dan D
Vitamin A
✔️ bantu melambatkan proses penuaan kulit dengan berkesan
✔️ bantu menjadikan kulit semakin lembut dan gebu
✔️ bantu memastikan kulit tidak kering selepas seharian terkena cahaya matahari
✔️ bantu mengurangkan kadar penghasilan sebum atau minyak pada wajah
Vitamin D
✔️ bantu mempercepatkan kadar penyembuhan dan pengeringan jerawat
✔️ bantu memastikan sel kulit sentiasa diperbaiki pada kadar lebih optimum
✔️ bantu mengurangkan kadar keradangan
Sekarang korang dah tahu kan kelebihan menggunakan Day Serum dan Night Serum WOWSKIN. Bila dah tahu kelebihan menggunakan serum mestilah ada cara penggunaannya, betul tak? Cara nak pakai kedua dua serum pun sangat mudah tau korang. 

Cara menggunakan serum :

1) Titiskan  serum pada wajah dan sapu rata pada bahagian pipi dengan urutan memusing
2) Kemudian sapu rata pada bahagian hidung dengan cara sapuan ke atas
3) Seterusnya sapu rata pada bahagian dahi dengan cara bersilang
4) Akhir sekali, sapu rata pada bahagian dagu dengan cara urutan ke atas arah tulang rahang

TESTIMONI PENGGUNA DAY SERUM DAN NIGHT SERUM WOWSKIN


Okey, korang dah pun tahu dan kenal produk WOWSKIN kan? Apa kelebihan dan cara menggunakan pun Mimi dah share dengan korang. Mimi nak share part penting bagi setiap sesuatu produk yang memang wajib ada tau. Nak tahu apa yang penting tu? Of course testimoni pengguna WOWSKIN korang. Testimoni pengguna juga salah satu bukti serta cara untuk menyakinkan orang akan keberkesanan setiap produk yang dijual. Betul tak?

Mimi share di sini beberapa testimoni pengguna Day Serum dan Night Serum WOWSKIN.


Hah, hebat tak hebat testimoni pengguna Day Serum dan Night Serum WOWSKIN ni kan. 

Okey, masuk part yang dinanti nantikan korang. Terima kasih kerana sabar menanti Mimi share dengan korang cara untuk dapatkan RM62000 PERCUMA Dari WOWSKIN Dengan Semudah ABC!

CONTEST #makeMONEYchallenge WOWSKIN


Cara nak dapatkan RM62000 percuma tu pun tak susah mana korang. Korang baca terma dan syarat #makeMONEYchallenge dengan teliti dan fahamkan. Tak susah dan sangat memudahkan korang untuk join. Jangan lupa ajak sekali kawan kawan dan saudara mara join sekali. Manalah tahu rezeki korang dapat RM62000 tu kan. Banyak tu, siapa nak bagi kan? Macam macam boleh buat tau. Beli kereta cash pun boleh, nak bercuti ke luar negara pun boleh. Nak buat down payment untuk rumah pun boleh. Best tak best? Jom baca terma dan syarat contest #makeMONEYchallenge WOWSKIN ini.

🌸 Peserta wajib jual harga diskaun WOWskin (RM62 + RM8) = RM70 per unit
🌸 Hasil jualan iaitu wang RM70 WAJIB di tansfer kepada HQ terlebih dahulu. Ini bertujuan untuk mengelakkan dari berlakunya aktiviti tidak sihat seperti " MAIN HARGA" 
🌸 Wang "SALES" peserta akan dipulangkan semula pada 30.01.2018
🌸 RM8 postage yang di caj kepada pelanggan tidak dikembalikan
🌸 Sales SAH bermula pada 05.01.2018
🌸 #makeMONEYchallenge ini terbuka kepada semua warga Malaysia termasuk agen, dropship dan stokis sedia ada
🌸 Peserta tidak perlu simpan stok hanya submit order di sistem. HQ akan poskan serta update tracking number.
🌸 Peserta boleh promosi menggunakan apa saja cara asalkan tidak menyalahi etika dan undang undang
🌸 Peserta perlu daftar link sistem official  WOWSKIN : dropship.wowskin.my/register
🌸 Bagi yang pernah daftar dahulu, sila daftar semula pada link yang diberikan.

Hah, mudahkan nak join #makeMONEYchallenge ni. Tak susah mana pun. Mana tahu rezeki korang dapat RM62000 tu kan. Korang juga boleh tonton video testimoni yang berjaya jana pendapatan ribuan ringgit.





Untuk maklumat lebih lanjut mengenai WOWSKIN korang boleh layari web dan media sosial berikut : 

FB : WOWskin HQ

17 ulasan:

  1. Wah banyaknya kebaikan serum wowskin ni mimi. Rasa terpujuk nak cuba pula. Haisshhh. Yg penting ada kelulusan kkm dan bebas dr bahan2 kimia kan.

    BalasPadam
  2. Alaaaa...serum baru lagi la...mesti best ni..akak kalau bab serum ni mmg suka...wah..mimi join ke make money challenge tu?

    BalasPadam
  3. Wah menarik ni...bolehlah nak join nanti...hehehe

    BalasPadam
  4. Suka tgk packaging produk wow skin ni.. Pink2 lembut. Ada contest menarik jgk ni.. Hadiah pun menarik. Kena dftr jd ahli dan buat sales.. Kena bt bersungguh2 ni kalau nk mng 😊

    BalasPadam
  5. Biasa dgr nama woow ni.. good luck spae yg joinn

    BalasPadam
  6. Macam menarik ja serum nie, baru tahu ada serum yang boleh pakai siang.. ingatkan pakai malam je.. ehehe..

    BalasPadam
  7. Bagusnya produk wowskin ni, tp first time dengar. Serum memang bagus utk muka

    BalasPadam
  8. Wah..nampak menarik..serum2 ni memg habis

    BalasPadam
  9. Wow.. bestnya kak.. berpuluh ribu dptnya tu.

    BalasPadam
  10. Wow...besar amaun hadiah tu yer. Good luck kepada sesiapa sahaja yg join. Bagus ni.

    BalasPadam
  11. Banyaknya manfaat wowskin dan nanti akak nak join #moneychallenge.. Mana tahu rezeki akak. Hihi

    BalasPadam
  12. Memang wow ni mimi. Produk bagus dan ada cara nak dapat kaching2

    BalasPadam
  13. Memang wow lah tgk testimoni dia. Teringin plk nk jd dship, hihi.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.