Selasa, 19 Disember 2017

Blogger Nora Yang Mimi Kenali

Blogger Nora Yang Mimi Kenali | Sebelum ni Mimi ada up entry mengenai beberapa blogger yang Mimi kenal. Hari ni sambung semula selepas rehat beberapa lita. Kali ni Mimi nak cerita mengenai blogger Nora Yang Mimi Kenali

BLOGGER NORA YANG MIMI KENALI



Nora baru sahaja mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan hatinya awal bulan Disember tau. Nora ada jemput Mimi tapi tak dapat nak hadir sebab suami kena bertugas. So,  terperap sajalah duduk di rumah tak ke mana mana. Masih belum terlambat untuk Mimi ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Nora. 



Sebelum ni Mimi tak berapa kenal dan tahu sangat pasal Nora tau. Lepad tu Mimi join satu group blogger. Dari situ kenal Nora tapi tak secara mendalam lah. Sampailah kitorang sama sama terlibat dalam satu event di Senawang. Masa tu barulah tahu Nora ni blogger blog Monolog Tanpa Suara. Dulu pernah singgah blogwalking tapi tak kenal sangat pun. Walaupun kitorang kali pertama jumpa tapi Nora sangat peramah tau. Nora juga ada seorang anak perempuan yang comel sangat. Nora dan Mimi sebaya. 



Nora pun sama macam Mimi partime blogger sebab kami sama sama kerja di sektor kerajaan. Cuma bezanya Nora kerja di sekolah,  Mimi pula IPK. Walaupun partime blogger tapi Nora juga banyak buat review produk dan servis tau. Nora juga rajin pergi event. Korang yang berminat nak Nora review apa apa produk atau servis boleh saja pm tepi Nora. 

Nak kenal Nora dengan lebih dekat korang boleh follow blog dan socmed dia seperti di bawah :

Blog : www.ummizarra.com
Fb : https://www.facebook.com/izarraqistina
Ig : https://www.instagram.com/zarraqistina/


11 ulasan:

  1. Mama ingat lagi Nora masa zaman dulu mama berblog dah selalu ke blog dia

    BalasPadam
  2. Selamat pengantin baru Nora dan suami, Kak Sue baru jumpa Nora dua kali.. ehehe.. memang peramah dan cantik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok tengok Nora dah bahagiakan...kita tunggu berita gembira Nora plak

      Padam
  3. Ana tak pernah jumpa nora lagi. InsyaAllah satu hari nanti boleh lah jumpa nora dan mimi juga.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laaa...Anan lom jumpa diorang lagi? kalau dah jumpa memang rasa dah kenal lama giler la

      Padam
  4. cantik kan nora ni mimi.. teringin nak jumpa dgn anak yg comel tu..

    BalasPadam
  5. Nora antara blogger terapat ngan akak, maybe masa tu sebba status kami sama..hehehe..la ni Nora dah kahwin dah...happy for her

    BalasPadam
  6. Pernh beberapa kali dh jmpa nora kt event blogger

    BalasPadam
  7. khaty pun baru kenal sikit-sikit nora di fb, walaupun tak pernah jumpa semoga silaturrahim ini berpanjangan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah..moga persahabatan kekal berpanjangan hingga ke jannah

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.