Isnin, 11 Disember 2017

Blogger Adda a.k.a Mamapipie Yang Mimi Kenali

Blogger Adda a.k.a Mamapipie Yang Mimi Kenali | Sesi bercerita mengenai blogger diteruskan.  Kali ni Mimi nak cerita dengan korang mengenai blogger Adda a.k.a  yang Mimi Kenali. 

Blogger Adda a.k.a Mamapipie Yang Mimi Kenali


Blogger kak Adda a.k.a Mamapipie


Mimi kenal blogger Adda Ahmad atau lebih dikenali dengan Mamapipie beberapa bulan lalu. Kenal pun sebab blogger kak Adda rajin tinggalkan komen di blog Mimi dan Mimi akan balas kunjungan kak Adda. Kak Adda merupakan blogger separuh masa seperti Mimi tau dan bekerja berkaitan ISO ni. Nak tanya lanjut pm kak Adda. Hahaha... 

Secara jujurnya,  Mimi belum pernah berjumpa dengan kak Adda lagi di mana mana event tapi macam biasalah kan kalau tak pernah jumpa memang akan harap dapat berjumpa satu hari nanti. 

Keluarga bahagia kak Adda

Mimi lebih kenal kak Adda rapat pun melalui group blogger.  Dari situ bila berbual dengan kak Adda,  dia seorang yang peramah dan tidak lokek untuk berkongsi ilmu dan pendapat. Hah, kak Adda ni dah lama dalam bidang blogging ni tau. Bergelar blogger sejak tahun 2008. Senior ni,  hehehe. Mimi mula berblog bulan Disember 2010. So,  betullah kan senior dua tahun. 

Kalau singgah blog kak Adda pula, banyak info dan perkongsian cerita yang menarik tau. Kak Adda pun suka share tempat tempat menarik kalau dia dan keluarga bercuti. Kak Adda pun baru balik dari bercuti. Rajinkan dia jalan jalan makan angin. 

Korang yang belum kenal kak Adda boleh terjah blog dan socmed dia nanti tau. 

9 ulasan:

  1. Biasa terjah blog mama pipie ni.
    Baru nampak gambar orangnya.

    BalasPadam
  2. Lama k adda berblog 2008. Masa tu rasanya tak ramai blogger

    BalasPadam
  3. Lama dah ya Adda berblog nie, cuma sekarang baru dapat kenal Adda kan..

    BalasPadam
  4. Ana pun tak pernah jumpa kak adda.teringin nak jumpa kak adda dan mimi juga. Jom gathering.

    BalasPadam
  5. Makin lama makin ramai kita kenal dalam dunia blogging kan..akak suka sebab boleh bertukar- tukar fikiran..seronok ramai kawan

    BalasPadam
  6. Harap dapat jumpa Mimi satu hari nanti. Akak dah lama berblog tapi baru sekarang timbangkan ilmu berblog tau hihii.. ooo Mimi wat iso gak ye

    BalasPadam
  7. baru nak kenal dengan mamapipie. lagipun mamapipie memang rajin tinggal jejak di blog.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.