Khamis, 2 November 2017

Cover Photo FB Tema Sakura

Cover Photo FB Tema Sakura | Sebelum ni Mimi tempah edit blog tema sakura. Kali ni Mimi tempah cover photo FB dari blogger yang sama bertanggungjawab edit blog Mimi iaitu Sis Awa, blogger www.sitihawa.com. Untuk cover photo FB kali ni Mimi kekalkan tema sakura juga. Cover photo FB tema sakura yang Sis Awa buat ni memang cantik sangat. Berbaloi dengan harga yang dikenakan.

COVER PHOTO FB TEMA SAKURA




Masa Sis Awa tunjuk gambar cover photo ni terus jatuh cinta. Hahaha...Dah la pink...Meroyan tengok warna pink ni.

Cover photo FB ni selamat dah Mimi guna dekat FB blog, FB page dan Twitter. Nampak seragam dan nice saja. Mimi memang berpuas hati dengan hasil kerja Sis Awa ni. Menepati citarasa tau korang. Sekarang ni Mimi tengok ramai blogger yang suka guna khidmat Sis Awa untuk edit blog diorang. Korang yang berminat nak guna khidmat Sis Awa, pm saja dia. In shaa Allah dia akan balas secepat yang mungkin.

7 ulasan:

  1. cantik lah sakura theme yang sis awa buat :D

    BalasPadam
  2. akak suka tema blog mimi, pinkish I like, cuma akak tak boleh komen kat sini guna handphone, kene komen tru lappy

    BalasPadam
  3. cantik sgt mimi cover photo tu.. walaupun dilah x berapa suka pink.. hahaha.. tapi dilah suka tgk cover tu.. sejuk mata memandang.. hehe

    BalasPadam
  4. memang mimi peminat pink tegar.. tp mmg cantik tu. pandai awa buat

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.