Jumaat, 20 Oktober 2017

Seronok Bermain Di Playland The Parenthood

Seronok Bermain Di Playland The Parenthood | Bukan main lama lagi Mimi peram entry ni hari ni baru berkesempatan update dan publish. Lepas event di The Parenthood, Mimi bawa anak anak pergi Playland. Bukan main lagi Aina, Auni dan Adhwa seronok bermain di Playland The Parenthood. Yela, jarang jarang bawa diorang main di playground sekali dapat main seronok lah kan.

Aina dan Auni seronok main gelongsor

Aina dan Auni dah dapat peluang bukan main lagi panjat sana sini. Biasalah kan budak budak. Lepas tu main gelongsor pula. Gelongsor yang Aina dan Auni main ni orang dewasa pun boleh join sekali main. Boleh pegang anak sambil majn gelongsor kan. Mimi tengok saja diorang main sebab Mimi macam biasalah pantau Adhwa bermain.

Adhwa leka main bola warna warni yang ada

Adhwa Mimi bagi main bola warna warni yang ada di bahagian gelongsor kecil. Bagi dia seronok dulu main bola. 

Bila kakak dia datang, Mimi suruh bawa Adhwa naik gelongsor. Bagi Adhwa merasa main gelongsor pula. Mimi tengok dari bawah. Bukan main kagi dia seronok walaupun muka ada takut.

Aina, Auni dan Adhwa bermain gelongsor


Lepas dah puas main gelongsor, Mimi bawa Adhwa jalan jalan dalam Playland pula. Tak nak berpimpin. Nak bebas bergerak sendiri.

Adhwa berjalan jalan sekitar Playland

Masa ni Adhwa pakai beg Nohoo design itik tau. Nampak comel saja dia pakai sambil berjalan. Nak tahu pasal beg Nohoo ni korang boleh baca di entry Mimi ni.

Baca selanjutnya >> Pelancaran Beg Kanak Kanak Nohoo di The Parenthood <<


Time ni semput nak mengejar Adhwa tau. Laju betul dia berjalan. Habis dia round semua tempat. Terkedek kedek dia jalan. Geram tengok. Sejak dah dapat kaki ni memang dia suka jalan sendiri tak nak orang pegang. Bajet diri tu pandai berdikari lah kononnya kan.

Anak anak main dekat Playland pun tak lama sebab abi diorang ada hal. Dapat bagi diorang main sekejap pun okey. Lain kali boleh bawa diorang bermain lagi. Terima kasih Playland The Parenthood sudi taja tiket free untuk kami.

Korang yang ada masa lapang nak bawa anak jalan jalan dan bagi diorang seronok bermain boleh datang ke Playland The Parenthood di Sunway Pyramid.

3 ulasan:

  1. Memang best anak-anak miza kalau datang jenuh pujuk balik

    BalasPadam
  2. Ana baru juga ke Parenthood tp di Sunway Putra Mall lah. Seronok syafi dpt main di sini. Sampai tak nak balik. Hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.