Khamis, 26 Oktober 2017

Mini Fan Air Conditioning Pink

Mini Fan Air Conditioning Pink | Memandangkan sejak dua menjak cuaca agak panas membahang pasang air cond dekat office pun langsung tak rasa tau. Memang berpeluh peluh jawabnya. Asal datang office awal, Mimi pergi dekat mena kawan tumpang kipas dia. Tak tahan panas wei. Nak atasi masalah panas ni, Mimi decide beli mini fan air conditoning pink dekat kawan blogger yang jual iaitu blogger kak yunfila.com. Faham faham sajalah kalau dah namanya addicted pink, memang warna pink la Mimi beli.

MINI FAN AIR CONDITIONING PINK


Mini Fan Air Conditioning


Mini Fan Air Conditioning Pink ni baru saja sampai tadi tau. Terus buka dan test guna. Memang berbaloi beli, terasa sejuk membeku dekat muka. Hahaha...Memang tak rugi beli. Terasa sejuknya walaupun kecil tau. Tinggi mini fan air conditioning nih 5.3 inci dan lebar 4 inci.

Ada 3 pilihan warna tau iaitu biru, hijau dan pink. Mini fan air conditioning ni dibekalkan sekali dengan wayar usb. Kalau nak guna bateri pun boleh tau. Guna bateri size double A sebanyak 3 biji. 

Mini Fan Air Conditioning

Kalau nak lagi sejuk, boleh letak ais tau. Nampak tak laci tu? Itu tempat letak ais. Masuk beberapa ketul ais dalam tu dan pasang. Confirm bertambah sejuk. Mimi tak letak ais pun. Terus pasang guna wayar usb yang dibekalkan. Ni pun terasa sejuk. Lepas ni tak rasa panas dah.

Memang berbaloi sangat beli. Tak rugi apa apa pun kan. Tak ada lah lepas nih berpeluh peluh, lepas tu guna kertas air A4 yang terbuang buat kipas. Lupa nak beritahu, mini fan air conditioning ni pink Mimi beli dengan harga RM22 postage RM8. Murah kan? Memang puas hati sangat guna. Terima kasih blogger kak yunfila.com.

8 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.