Rabu, 6 September 2017

Name Card Blogger Dah Siap

Name Card Blogger Dah Siap | Sekian lama Mimi pendam hajat nak ada name card blogger sendiri. Akhirnya hajat tu tertunai juga. Alhamdulillah, semua dipermudahkan. Rasa seronok lain macam bila name card blogger dah siap

NAME CARD BLOGGER DAH SIAP

Name Card by Zaza Iman

Sebelum ni langsung tak terfikir kepentingan name card ni. Tapi bila dah semakin matang dalam dunia blog, akhirnya decide juga nak buat name card untuk diri sendiri. Jealous tengok blogger lain ada name card yang cantik cantik tau. 

Proses tempahan pun tak lama tau. 28 haribulan Ogos Mimi tempah, semalam name card dah dapat. Memang servis bagus dan cepat. Hasil name card pun cantik. Mimi memang puas hati sangat sangat. Nak tahu Mimi tempah name card pada siapa? Mimi tempah name card dari blogger Zaza Iman, www.zazaiman.com.

Kalau nak tempah name card dari Zaza Iman, korang pm saja di facebook dia. Yang belum friend dengan dia silalah friend dulu.hehehe..Name card ni bukan name card biasa biasa tau. Name card ni MATERIAL ART CART MATT LAMINATION okey. Berkualiti dan tak mudah renyuk. Name card ni Mimi beli RM55 3 box (300 pieces), percuma design percuma kos penghantaran. Murah kan? Bukan sekadar murah malahan servis memang terbaik wei.

Blogger Name Card Pink

Design depan dan belakang name card Mimi. Tema pink tetap jadi pilihan utama. Ada cherry blossom gitu. Simple but nice. Senang nanti nak pergi event boleh bertukar tukar name card dengan blogger lain dan pr. Pentingnya name card ni nak bagi blog dikenali kan. Yang tak ada name card blogger tu cepat cepat pergi tempah tau.

Facebook : Zaza Iman
Instagram : @thepinkybox2u

15 ulasan:

  1. ada namecard bila pegi event senang utk suaikenal antara blogger2 lain dgn bertukar2 namecard

    BalasPadam
  2. bestnya dah ada name card sendiri..

    jeles i tau! hehehehe

    BalasPadam
  3. Nice...akak dah lama tak buat blogger card. Blogger card tahun lepas pun ada beratus lagi hehe.

    BalasPadam
  4. assalamualaikum mimi...cantik la card tu...pink color...
    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  5. awak ni kita design sendiri ke dorg designkan>

    BalasPadam
  6. Ada dah name card tapi tak boleh nak attend event sbb event selalu hari kerja..huhu..

    BalasPadam
  7. Cantik!!! Sesuai ngan Kak Mimi. Xpenah terpikir nak buat name card utk blogger (sbb sy x active kot) hehehe...

    BalasPadam
  8. Eh...kita tak tukar2 kad ari tu kan...akak pun lupa

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.