Selasa, 4 Julai 2017

Baju Raya Untuk Redmi 4A

Baju Raya Untuk Redmi 4A | Akhirnya sampai juga "baju raya" untuk Redmi 4A yang Mimi beli 18 Jun lepas. 

Sebenarnya, agak lambat baju raya untuk Redmi 4A ni sampai sebab diimport nun jauh dari sana iaitu Hong Kong. Dah lama Mimi cari casing handphone yang cute cute macam ni tapi tak ada. Susah tau. Semua kedai jual handphone Mimi terjah tanya ada tak casing untuk Redmi 4A. Booth booth yang jual casing handphone Mimi cari juga. Kalau ada pun casing yang biasa saja.

Baju Raya Untuk Redmi 4A


Sampailah, Mimi terjumpa satu kedai online di Facebook yang ada menjual pelbagai jenis casing handphone yang cantik dan cute untuk macam macam jenama handphone. Of course lah Mimi cari untuk Redmi 4A. Kasihan dia tak berbaju. Pilih punya pilih, akhirnya Mimi pilih design casing macam gambar di bawah.

Casing Handphone Redmi 4A

Sudah semestinya warna pink jadi pilihan. Walaupun banyak design yang comel dan cantik tetap juga cari warna pink. Mimi dan pink berpisah tiada. 

Lepas ni, nak cari casing handphone untuk Redmi 4A design lain pula tapi still warna pink lah..hahaha..

12 ulasan:

  1. alahai mmg cute lah baju baru redmi tuh...

    akak pun suke casing yg cute2 gini tp sshnya nk dpt...

    BalasPadam
  2. Comelnya casing. Mama pakai Xiaomi gak

    BalasPadam
  3. Haha baru perasan Nama blog pink patutlah tuannya suka pink rupanya

    BalasPadam
  4. Alahai comel sangat casing tu. Kalau Ain, tak sanggup kotorkan sebab comel sangat. Simpan dalam laci bilik je. hihihi

    BalasPadam
  5. wow, comel. mimi nk tgk jugak fb tu blh? ja nak cari untuk redmi ja.

    BalasPadam
  6. pink biasanya menjadi kegemaran perempuan..betul sangat tu.

    BalasPadam
  7. thanks mimi bagitau pasal tak boleh komen tu. patutla xde sapa2 komen pun. huhu. jaa dah betulkan setting komen. thanks sekali lagi yer. kalau tak, sampai sudah tak tau.

    BalasPadam
  8. adoiii seriuss cantikkk comel cuteee casing pink tu. kc pun minat warna pink hahaha.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.