Wedges BATA Jadi Pilihan

Wedges BATA Jadi Pilihan| Tahun tahun lepas kalau beli kasut raya mesti Mimi pilih jenis flat shoe. Tumit tinggi ke wedges ke memang Mimi tak beli sebab masa tuh ada problem dengan lutut kiri. So, dah kena warning dengan suami. Katanya sedar diri sikit kaki tuh sakit.

Tapi raya tahun nih, dengan rasa tak sedar dirinya Mimi beli wedges untuk di pakai pagi raya nanti. Taklah tinggi mana tapi kalau dah wedges kan tetap juga ada tingginya. Hahahaha...

Kali nih, wedges BATA jadi pilihan Mimi. Dulu, Mimi tak suka sangat masuk BATA sebab design tua tua sangat. Kongaja aje kan. Tapi, selari dengan peredaran masa dan arus kemodenan, (cewahhh...ayat tak menahan..), design kasut kasut yang ada di BATA memang cantik dan up to date lah. Rambang mata tau masa nak beli kasut. Pilih punya pilih, try sana try sini akhirnya Mimi dapat kasut yang Mimi nak dan sesuai dipakai dengan baju raya nanti.


Bila sarung je, tapak kaki rasa selesa sangat sangat tau. Comfortable sesangat. Tak terasa macam pakai wedges pun. Design yang simple dan nice, affordable lah dengan harganya. Mimi beli kasut nih dengan harga RM89.90 saja. Murah kan kan? Sebab tuh, wedges BATA jadi pilihan Mimi.

Korang dah beli kasut raya? Kasut raya jenama apa pilihan korang?

8 comments:

  1. Kasut ni bukan asal cantik je beli..kena beli ikut selesa kaki kan..SA pun suka wedges...

    BalasPadam
  2. eh..eh...eh...

    macam kenan jugak lah...

    BalasPadam
  3. kita guna jenama crocodile...memang selesa

    BalasPadam
  4. Pada saya bata memang ok.
    Dia pun bersaing dgn yg lain

    BalasPadam
  5. cun wedges tuh...

    skrg bata dh ada pilihan kasut or sandal yg comfit, mmg selesa di pakai walaupun harga agak mahal skit tp rsa berbaloi

    BalasPadam
  6. CAntik wedges tu

    miza belum sempat shoping kasut raya lagi ne

    BalasPadam
  7. sama! tahun ni pun beli bata je. sebelum ni pun suka pakai slide. kalini beli wedges pula

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..