Ahad, 25 Jun 2017

Althea Haul - Unboxing Althea Limited Edition Box

Althea Haul | Sempena Raya Giveaway Festival, macam macam produk yang ada sale di ALTHEA. Dari produk skincare sampailah ke barang mekap semua murah murah uols. Rambang mata jadinya. 

So, Mimi juga tak lepaskan peluang shopping di ALTHEA sempena Raya Giveaway Festival nih. Time time nak raya nih haruslah tambah koleksi barang mekap. Raya nanti bolehlah melaram sakan dengan mekap baru. 

Cantikkan bungkusan ALTHEA..Cute sangat.

Limited Edition Box warna hijau pastel. 

Cantik kan Limited Editton Box nih. Kebiasaannya kalau shopping di ALTHEA box warna pink tau.

Untuk setiap pembelian RM99 ke atas, akan dapat free shipping dan yang paling best dapat satu free produk sempena giveaway Raya. Pilih saja apa korang suka.

Nak tahu apa yang Mimi pilih untuk free giveaway, jom sama sama unbox ALTHEA Haul dengan Mimi.

Witch's Pouch Selfie Perfect Eyebrow

Mimi pilih warna Brown. Kalau pilih warna hitam mahu jadi Shin Can nanti. Hahaha..Bila apply dekat kening terus jatuh hati sebab smooth aje bila apply. Mudahkan kerja Mimi nak bentuk kening.

Witch's Pouch Shadow for Eyes Kod 02 Pink of Moon.

Bila pakai memang nampak nice je mata tuh. Warna pun cantik.

Witch's Pouch Color Corrector CC Cream SF50+ PA+++ 6 in 1

Mimi dah try pakai CC Cream nih memang best. CC cream nih ada 6 fungsi tau iaitu UV protecting, Moisturizing, Whitening, Anti-Wrinkle, Covering dan Correcting. Bila pakai lama lama cc cream nih akan blend dengan warna kulit. Kulit pun nampak glowing dan lembut saja bila sentuh.

Witch's Pouch Banhana Mascara Sweet Curling

Apa yang best pasal mascara nih, baunya best ala ala bau bubble tau. Lepas tuh, sapuan mascara pada bulu mata pun sekata saja tak ada berbutil butil mascara tuh kat bulu mata.

Witch's Pouch Selfie Like Shot Dual Lipstick Kod 03 Coral & Red

Mimi suka lipstick nih sebab warnanya tak terlalu terang. Just nice saja bila apply.

Eyelash Curler & Cushion

Beli nih sebab pengepit bulu mata dah lama hilang..Cushion tuh beli sebab senang nak apply bedak kat muka.

Witch's Pouch Selfie Perfect Concealer Kod 23 Natural Beige

Dah apply kat muka. Best sangat. Soft saja bila apply kat muka. Tak payah tepek tebal tebal pun. Dap dap sikit kat muka sapu dan nampak sekata dah.

Witch's Pouch Love Me Blusher Kod 03 Berry Pink

Hah, nihlah barang yang Mimi pilih untuk giveaway tuh. Memang dapat free okey. Blusher nih besar, puas hati sangat. Warna pun cantik just nice kalau apply di pipi.

Selain tuh, Mimi pun dapat sampul raya dari ALTHEA yang ada code shopping. Sempat lagi nak gunakan. 

Okey, dah settle unbox dan korang dah tau apa yang Mimi beli di ALTHEA. Produk produk yang ada di Althea nih semuanya produk KBeauty didatangkan khas dari Korea. Dijamin selamat. Korang kalau nak shopping di ALTHEA sempat lagi okey, Raya Giveaway Festival masih berjalan lagi. Rugi kalau tak shopping di ALTHEA.

Thanks ALTHEA for da aweaome gifts. Will shopping more and more again after this!!❤❤❤

4 ulasan:

  1. Macam2 macam. Menarik. Tapi saya lelaki.

    BalasPadam
  2. Wah.. Bestnya boleh melaram sakan beraya nnti. Selamat hari raya mimi...

    BalasPadam
  3. Wahh Ika pun shopping kat Althea juga. Ika nak try mascara banana tapi ter check out etude mascara.

    Let’s have a look what I bought!!!http://www.unlimitedbeautysecret.com/2017/06/althea-haul-ramadhan-special-box.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.