Isnin, 15 Mei 2017

Lunavie Deluxe Nail Clipper With Magnifier Memudahkan Untuk Memotong Kuku Anak

Lunavie Deluxe Nail Clipper With Magnifier | Assalamualaikum dan hai korang. Korang ada tak yang menghadapi masalah takut potong kuku anak macam Mimi. Mimi dari dulu seriau sikit bab bab nak potong kuku anak sejak berlaku kejadian tak diingini. Masa anak sulung Mimi baby lagi, Mimi nak potong lah kuku dia yang panjang sekali Mimi terpotong isi dia sikit. Tak sengaja okey. Berdarah. Apa lagi baby meraung dengan Mimi sekali meraung. Sejak tuh, memang tak berani dah nak potong sendiri kuku anak. Memang suruh encik suami. Tapi sekarang, masalah takut potong kuku anak dapat diatasi dengan adanya Lunavie Deluxe Nail Clipper With Magnifier.

Lunavir Deluxr Nail Clipper With Magnifier

Lunavie Deluxe Nail Clipper With Magnifier ini di reka dengan teliti unuk memudahkan memotong kuku anak dengan selamat. Nail Clipper yang disekalikan dengan cermin kanta yang comel sangat membantu korang untuk melihat kuku anak dengan terang dan jelas semasa memotong kuku. Tak perlu risau jari anak korang terluka gara gara terpotong isi sebab cermin kanta pada nail clipper nih sangat membantu. Yang tak jelas boleh jadi jelas dan terang tau. Bila pegang Lunavie Nail Clipper nih pun rasa selesa pada jari tau sebab reka bentuknya yang mesra jari gitu.



Nail clipper nih memang direka dan dibentuk mengikut saiz kuku anak anak untuk memudahkan korang trim kuku diorang. Cermin kanta nih juga boleh diselaraskan tau. So, selepas guna boleh simpan dengan selamat. Untuk memastikan tahap kebersihan terjaga, selepas guna jangan lupa cuci nail clipper dulu ya. Cuma cuci dengan sabun dan air selepas guna. Kemudian lap dengan kain bersih.



Alhamdulillah, lepas guna dah tak ada rasa takut nak potong kuku anak sebab dengan bantuan cermin kanta tuh jari dan kuku anak yang comel jadi besar dan jelas. Memang sangat membantu Mimi tau, dah tak perlu nak harapkan encik suami lagi. Kalau encik suami tak ada di rumah, Mimi sendiri potong kuku anak. Tak payah tunggu encik suami balik. Kalau dulu, encik suami tak ada seminggu kat rumah seminggu lah tak potong kuku anak takut punya pasal. So, Deluxe Nail Clipper With Magnifier memang sangat sangat membantu Mimi mengatasi masalah yang Mimi hadapi selama nih.

Korang yang nak dapatkan maklumat lanjut atau ingin dapatkan Deluxe Nail Clipper boleh layari maklumat di bawah :

Website : www.lunavie.com
Email : info@lunavie.com

2 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.