Hadiah Istimewa Sempena Hari Ibu - Motto Mug dari BestSub

Hadiah Istimewa Sempena Hari Ibu - Motto Mug dari BestSub | Assalamualaikum dan Hai korang. Bulan Mei ini merupakan bulan yang istimewa buat insan yang bergelar ibu kerana akan menyambut Hari Ibu tidak lama lagi. Apa kata korang hadiahkan ibu korang hadiahkan Motto Mug yang sangat istimewa nih. Apa yang istimewa Motto Mug nih?

Dengan design kreatif Motto Mug seperti Happy Mother's Day, Happy Birthday dan I Love You bukan setakat di luar saja tau tetapi di bahagian dalam mug pun ada juga dan yang paling best boleh mencetak gambar keluarga atau ibu korang pada motto mug tersebut.



Motto mug ini boleh didapati dengan tiga design iaitu Happy Mother's Day Happy Birthday dan I Love You. So, kalau korang nak hadiahkan mug untuk keluarga atau kawan sempena hari lahir diorang pun boleh. Nak hadiahkan mug untuk isteri atau suami sempena Valentine's Day pun boleh. Jadi, motto mug ini sangat sesuai korang cadangkan kepada ahli keluarga atau kawan sebagai hadiah peribadi untuk mereka yang teristimewa kerana ia sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk Hari Ibu, Hari Lahir dan juga Hari Kekasih. Untuk pengetahuan korang, hadiah yang unik ini dari BestSub Malaysia tau.

Mimi pun tak ketinggalan untuk dapatkan motto mug yang cantik dan unik nih. Korang tengok motto mug yang Mimi beli nih. Cantikkan? Yang paling best, bukan setakat luaran saja dihiasi gambar Mimi dan anak anak malahan bahagian dalam mug juga penuh dengan design tulisan ucapan Happy Mother's Day.







Korang boleh tengok quote pada mug Mimi nih special sangat kan. Tersentuh hati baca tau.



Bila tengok design design mug yang cantik dan unik nih, memang sangat sesuai lah dengan slogan BestSub Malaysia iaitu :

"BEST SUBLIMATION EXPERT"


Korang yang nak dapatkan Motto Mug nih boleh dapatkan dengan harga yang sangat murah tau jika dibandingkan mug bercetak yang lain. Motto mug ini korang boleh dapatkan dengan harga RM30 sahaja. Murahkan?

Untuk dapatkan maklumat lanjut berkenaan perniagaan mereka atau dapatkan motto mug nih korang boleh berhubung terus seperti maklumat di bawah :

BestSub Malaysia, Liberty Printing Sdn. Bhd.
(1080784-T), Sublimation Blank Supplier :
Address : 6,6A & 6B, Jakan Harmoni 1A/KU3,
Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang.

Business Hours : Monday to Saturday (9am - 6pm)

3 comments:

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..