Isnin, 17 Oktober 2016

Awas!!! Kedai Roti Auntie Anne's Tiada Halal JAKIM

Assalamualaikum...

Sebenarnya Mimi sendiri belum pernah lagi membeli di kedai roti Auntie Anne's. Area Seremban Mimi sendiri tak pasti wujud atau tak kedai roti Auntie Anne's nih.

Bercerita mengenai Auntie Anne's , semalam Mimi terbaca status facebook yang di share oleh rakan facebook Mimi. Status berkenaan isu halal kedai roti Auntie Anne's.

Ternyata kedai roti Auntie Anne's tiada sijil halal dari JAKIM ya....Siapa yang pernah beli dan makan, hopefully hentikan tabiat korang ya sebab tiada sijil halal yang sah dari JAKIM.









Sumber : SINI

4 ulasan:

  1. Kat Seremban xde outlet ni..tp kat KL banyak..akak selalu je beli pretzels diorang...erm....

    BalasPadam
  2. alamak sllu mkn roti dia. t.kasih atas info..

    BalasPadam
  3. Apa pun jika ada syak, dzan dan waham tak boleh dimakan
    Sebaiknya tinggalkanlah. Cari yg sahih halallan toyyiban.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.