Telekung Hallaj | Penampilan Menarik Jadi Keutamaan

Assalamualaikum...

Kalau kita boleh spend duit sebulan berpuluh atau beratus ringgit untuk beli produk kecantikan dan barang mekap why not kita spend juga duit untuk beli telekung kan? Nak jumpa suami atau kawan kawan kita sibuk jaga penampilan. Nak jumpa Allah kena juga jaga penampilan. Aurat kena jaga dan yang penting kita nak jumpa Allah kena dalam keadaan bersih dan selesa.

Hah cerita pasal nak jumpa Allah kena jaga penampilan tuh maksudnya telekung yang kita pakai setiap kali solatlah. Sekarang nih banyak jenis telekung yang berada di pasaran. Telekung warna warni, telekung lycra, telekung sulam, telekung plain dan lain lain lagi. Ada yang material kainnya jenis panas tak serap peluh dan ada yang jenis sejuk serap peluh. Pendek kata pelbagai jenis telekung yang ada.

Mimi nak kenalkan korang satu jenama telekung yang memberi keselesaan dan sekaligus menjaga penampilan korang ketika solat. Nak tahu telekung apa? Telekung Hallaj lah jawapannya. 


Telekung Hallaj nih sangat selesa bila dipakai tau korang. Material kain telekung dari cotton yang sejuk memberi keselesaan kepada si pemakai. Korang tak perlu risau rambut terkeluar ke apa kerana jahitan yang kemas dan selesa di bahagian muka. Bila pakai terletak saja kat muka. Di bahagian dagu juga di cover dengan kain yang lembut dan tidak ketat dan selesa.



Lagi satu, tak perlu risau kalau tak pakai anak tudung atau inner aurat akan nampak kerana lining labuh hingga ke dada dan kainnya yang tidak jarang. Yang paling penting korang penampilan korang ketika memakai telekung nampak menarik dan kemas saja tau. Sesuai dengan taglinenya "Penampilan Menarik Jadi Keutamaan"


Lagi satu kalau time solat, mesti ada kes terpijak kain sampai terlondeh kan? Tak pasal pasal solat korang terganggu sebab kain terlondeh. Tapi dengan telekung Hallaj korang tak perlu risau semua tuh sebab jahitan di pinggang kain kemas dan sangat grip di pinggang. Tak terlalu ketat atau terlalu longgar. Memang selesa sangat sangat. Telekung Hallaj ini juga labuh depan belakang kiri kanan. Memang aurat korang betul betul terjaga.



Telekung Hallaj didatangkan dengan tiga jenis telekung iaitu plain, sulam putih dan sulam emas.

Berita baik untuk korang sekiranya ingin membeli telekung Hallaj. Sekarang nih ada promosi tau. Harga telekung Hallaj di Semenanjung dan Sabah Sarawak sama saja. Harga promosi yang ditawarkan adalah seperti berikut :

PROMOSI TELEKUNG HALLAJ

COMBO PLAIN
============
Beli 1 RM85
Beli 2 RM160
Beli 3 RM240

COMBO SULAM PUTIH
==================
Beli 1 RM160
Beli 2 RM310
Beli 3 RM460

COMBO SULAM EMAS
==================
Beli 1 RM180
Beli 2 RM350
Beli 3 RM520

COMBO MIX
==========
Belian 2 telekung KE ATAS DISKAUN RM5
bagi setiap satu telekung.

PERCUMA beg HALLAJ dengan setiap pembelian..

Telekung Hallaj juga sesuai dihadiahkan kepada keluarga dan sahabat handai serta dijadukan sebagai hantaran untuk majlis pertunangan atau perkahwinan.

Untuk pertanyaan dan pembelian korang boleh hubungi Puan Sulizah Bahar :

4 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.