Isnin, 8 Ogos 2016

Review : Aqua Pore Eraser Membantu Merawat Masalah Kulit Wajah

Assalamualaikum...

Kali ini Mimi nak review mengenai produk yang Mimi guna sekarang iaitu Aqua Pore Eraser. Review ini bukanlah review berbayar ya tapi review yang Mimi buat berdasarkan pengalaman Mimi sendiri selepas menggunakan Aqua Pore Eraser selama 12 hari.


Untuk makluman korang, AQUA Pore Eraser adalah cecair pitera dengan formula tersendiri yang di gunakan bersama kapas sentalan sebelum mencuci muka dan sangat berkesan membersihkan pori wajah yang tersumbat dengan kotoran dan membersihkan liang sebum minyak di wajah.
Bukan sekadar penyental kotoran pori terhebat, malah ia berfungsi lebih dari toner mahupun make up remover.

Untuk kesan yang optimum,  sila gunakan PORE ERASER mengikut tips yang di sarankan bagi memperbaiki sel kulit, pori dan liang sebum kulit wajah anda untuk bebas kulit kusam, pori terbuka, jeragat dan sebagainya.

Perlu diingatkan Aqua Pore Eraser ini ada kelulusan KKM, jadi, korang tidak perlu rasa was was atau ragu dengan produk ini. Ia juga bebas daripada bahan kimia yang terlarang dan berbahaya.

Antara kebaikan Aqua Pore Eraser ini ialah :

1) menghilangkan pori, kulit kusam, jerawat, jeragat dan parut
2) produk yang super jimat tahan 2 bulan
3) produk yang 100% organik selamat digunakan
4) produk yang tiada kesan sempingan
5) produk yang sangat berkualiti tinggi
6) produk yang memberi kesan yang sangat cepat

Cara penggunaan Aqua Pore Eraser adalah sebelum korang cuci muka. Nak kesan yang cepat guna 5 kali sehari. Kalau korang beli Aqua Pore Eraser ada disertakan cara penggunaan dalam kotak. Mimi ikut seperti yang disarankan iaitu guna 5 kali sehari. Nak mudah setiap kali nak solat 5 waktu korang mesti ambil wuduk kan? Sebelum ambil wuduk korang bersihkan muka dengan Aqua Pore Eraser dengan titiskan 2 - 3 titis ke atas kapas muka dan mula sental perlahan lahan. Segala kekotoran memang keluar sebab Aqua Pore Eraser bertindak membersihkan kekotoran dari dalam pori.

Untuk lihat keberkesanan produk ini korang boleh tengok testimoni testimoni pengguna Aqua Pore Eraser [ Testimoni Aqua Pore Eraser ]

Disebabkan Mimi mengalami masalah pori terbuka di sebelah pipi kiri dan kulit muka kusam, jadi, tergerak hati nak cuba sebab tengok banyak testimoni yang bagus dan berpuas hati dengan keberkesanan Aqua Pore Eraser. Alhamdulillah sepanjang penggunaan Aqua Pore Eraser ini
Mimi puas hati sangat sangat. Pori yang besar mengecil, kulit yang kusam semakin cerah dan rasa lembab bila disentuh. Antara lainnya kulit muka terasa lebih bersih selepas cuci dengan pencuci muka. Kawan pejabat Mimi puji kulit muka Mimi nampak berseri seri dan siap tanya pakai apa. Part yang paling best bila korang apply Aqua Pore Eraser, korang akan rasa sejuk berangin je dekat muka.

Korang boleh tengok gambar dibawah keadaan kapas muka yang Mimi gunakan bila sental Aqua Pore Eraser di muka. Mimi akan bersihkan muka sampailah kapas kurang kekotoran. Setiap kali penggunaan Mimi akan sental antara 3 - 5 kali sampai kapas kurang kotor.


Bila yakin muka betul betul dah bersih daripada kekotoran baru Mimi cuci muka. Masa tuh memang rasa muka bersih sangat sangat. Lepas ini memang konsisten guna Aqua Pore Eraser.


In shaa Allah dengan penggunaan yang berterusan korang pasti berpuas hati dengan hasil yang korang terima. Bukan mudah nak dapatkan muka yang flawless, bebas jerawat dan jeragat tetapi jika kita bersabar pasti hasilnya memuaskan.

Harga :

RM40 (30ml) 
RM90 (harga asal RM120) (100ml) 

Jika berminat untuk dapatkan Aqua Pore Eraser boleh hubungi :

Puan Salina : 012 - 550 6458 (Pengurus Butik Aqua)

Facebook : Aqua International Malaysia

13 ulasan:

  1. Saya pun teruja nk try this product. Yg pakai skrg..product tmptn terasa pedih kulit. Baru 4 bln pakai. Jeragat pun x hilang, setakat pudar je

    BalasPadam
  2. saya salah seorang perunding aqua produk online boleh ws 0179062769 untuk pembelian :)

    BalasPadam
  3. Bestnyer teringin nak cuba. Kawan kata Best sangat

    Cubalah Juga mandian garam aura gold769 Jemput ke blog Yanaa myannurbiz.com

    BalasPadam
  4. Boleh kirim mlalui pos laju tak???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh je miss ey..sy order, memg dorg pos gune poslaju

      Padam
  5. Saye pun baru beli td petang..tri untuk masalh kulit muka saye yg berjeragat. Setelh guna muka rase sejuk .dan lembut kat muka.terbaik agua .organik.bahan semula jadi..

    BalasPadam
  6. best kan pakai Aqua Pore Erase, sy baru gunakan 10hari..puas hati sgt2

    BalasPadam
  7. Berapa lama pakai baru dapat hilangkan pigment?

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.