Galaxy S7 Edge Pink

Assalamualaikum....

Dah nama pun gila pink apa apa barang yang kaler pink pun boleh buat melting...Sebenarnya since Samsung S7 Edge berada di pasaran memang dah minat sangat phone nih..Tapi bukan nak beli sekrang pun nak tunggu harga S7 Edge nih jatuh merundum baru beli..hahaha....

Sekali ada notification dari web Samsung pasal S7 Edge kaler pink nih...Adoii nih semua bikin hati panas aje tau...Tapi setakat nih masih kuat menahan godaan nak bazir duit riban riban beli S7 Edge nih...Maybe one day dapat jugak guna tapi time harga dah turun lah kan..Tak nak beli time harga masih hangat di pasaran. Rugi rugi...hahaha...

P/S* Dah ku bilang jangan show off benda benda pink nih memang semuanya nak beli..Apa pun tak boleh..

3 comments:

  1. hehehe..fanatik pink ya...macam kawan PC...pantang nampak warna pink...bila kawan-kawan dah faham kalau ada yang warna pink...mesti bagi tahu dia..bukan main seronok...kalau nak belikan apa-apa pun asal pink cukup buat dia bahagia...

    BalasPadam
  2. waaaaa mmg menggoda...
    tp akak tgk harga skrg rm3k lebih kan...
    mmg nngis lah nk kumpul duit... mahu sampai sanggup tak mkn nih kalu beli hp nih

    BalasPadam
  3. Oh... mimi suka pink macam anak kakak:)
    Anak dara kakak yg bongsu pakai ini Mimie
    Kakak beli end last year selepas dia UPSR

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.