Selasa, 5 April 2016

Komen Tak Appear di Blog Lain??

Assalamualaikum....

Nak tanya kawan kawan masalah yang Mimi hadapi sekarang ni.

Dah banyak kali Mimi perasan bila komen di blog kawan kawan komen Mimi tuh tak appear. Masalah ni Mimi sedar bila join giveaway. Bila check penyertaan nama Mimi mesti takde. Masuk ni dah 3 giveaway Mimi join tapi bila dah umum pemenang Mimi check senarai peserta nama Mimi takde.

Bukan tu aje, Mimi kadang kadang pergi semula blog kawan kawan check entry lama yang Mimi tinggalkan komen tapi takde pun. Mustahil la kawan blogger yang lain tak publishkan komen Mimi betul tak?

Apa Mimi patut buat ya nak solve problem ni. Ikutkan hati nak aje delete blog ni buat yang lain tapi sayang pulak. Puas dah duk godek godek tapi tak mau jugak. Semua akaun gmail Mimi dah logout tinggalkan email untuk blog saja tapi tak boleh jugak.

Please kot siapa siapa yang tahu jalan penyelesaiannya. Mimi tak nak nanti orang cakap Mimi sombong pulak tak nak balas kunjungan kawan kawan. Padahal banyak komen Mimi tinggalkan.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.