Jumaat, 18 Mac 2016

Yeayyy Kasut dan Jam Tangan dari Zalora Dah Sampai

Assalamualaikum...

Baru baru ni Mimi ada share dengan korang entry pasal Zalora...Lepas tuh dapat baucer terus terjah web Zalora cari barang yang berkenan. So, cari punya cari Mimi decide beli dua barang ni guna baucer yang diberi.

Hari Ahad proceed order hari Rabu lepas dah dapat. Tapi Mimi baru ambil semalam dekat pejabat. So far, puas hati dengan kualiti jam tangan dan kasut walaupun jenama Zalora saja. Nak beli barang berjenama tak mampu. Mampu tengok aje la 😂😂😂😂

Sekarang ni hobi baru nak mengumpul kasut dan jam. Beg pun ada yang dah berkenan tapi tunggu gaji nanti la beli.

Thank You ZALORA sebab sudi beri Mimi baucer free...In shaa Allah ada rezeki, bagi lagi eh😄😄😄


4 ulasan:

  1. waa... bestnya.
    CF pun tak sabar tunggu barang dari zalora ni. hihihi

    BalasPadam
  2. cantik jam tue...zalora bila nak bagi kat MV voucher lagi haha

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.