Ahad, 13 Mac 2016

MEMBELI-BELAH DENGAN GIFT VOUCHER ZALORA

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..Hari ni berkesempatan nak update blog. Entry kali ni istimewa sikit 😄😄😄. Okey kali ni Mimi nak share mengenai satu web fesyen online yang terkemuka dan sangat dikenali di kalangan blogger, pekerja,surirumah dan pelajar universiti dan kolej. Siapa TAK KENAL MAKA TAK CINTA kannnn...

♡Z.A.L.O.R.A♡

Hahhhh...Siapa yang tak kenal ZALORA kan...Salah satu web fesyen online yang terkemuka di Malaysia. Iklan ZALORA pun banyak kali keluar di kaca televisyen kan..Mimi sendiri pun banyak kali shopping di ZALORA antaranya kasut, beg tangan dan jam.

Servis ZALORA memang terbaik dan pantas. Dari dulu memang selesa dengan ZALORA. Ermmm....lagi beberapa bulan nak puasa kan...Apa kata kita singgah jenguk jenguk web ZALORA. Mana lah tahu ada yang berkenan di hati boleh beli awal awal untuk di pakai masa RAYA nanti..😊😊

Kepada kawan kawan di luar sana yang masih samar samar dan was was mengenai ZALORA apa kata luangkan sikit masa korang baca entry Mimi dan kenali secara dekat apa itu ZALORA. I'm very very very sure lepas korang baca entry nih mesti korang cepat cepat nak terjah web ZALORA...♡♡♡



Siapa yang tak kenal dengan laman web fesyen ZALORA? Tahun ini adalah tahun ke 4 ZALORA bertapak di Malaysia dan untuk pengetahuan anda, laman web ZALORA juga beroperasi di Indonesia, Vietnam, Singapura, Filipina, Hong Kong, Taiwan, Thailand, dan juga dikenali sebagai The Iconic di New Zealand dan Australia. Ketika awal diperkenalkan, ramai yang menyalah tafsir bahawa ZALORA merupakan sebuah jenama pakaian tetapi sebenarnya ia merupakan platform yang menghimpunkan ribuan jenama tempatan dan antarabangsa. Bukan sahaja menawarkan koleksi pakaian, ZALORA juga membawakan anda koleksi beg, kasut, aksesori dan produk penjagaan serta kosmetik untuk wanita, lelaki dan kanak-kanak.


Dan apa yang unik mengenai ZALORA adalah ia berfungsi sebagai online portal yang membawakan anda segala keperluan fesyen terus ke pintu rumah anda. Apa yang harus lakukan hanyalah membuat pembelian secara online melalui beberapa kaedah pembayaran yang selamat dan pesanan tersebut akan segera dihantar ke rumah anda. Bukan itu sahaja, ZALORA juga menyediakan perkhidmatan penghantaran semula secara percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian anda.


Dan jika anda ingin memberikan hadiah kepada yang tersayang, ZALORA turut menawarkan gift voucher yang memudahkan proses pembelian anda. Gift Voucher ZALORA ini berfungi sebagai stor kredit dan ia boleh digunakan untuk anda membeli apa sahaja barangan yang terdapat di laman web ini dengan mudah! Selamat membeli-belah di ZALORA!

APA TUNGGU LAGI JOM LAH SHOPPING RAMAI RAMAI DI ZALORA!!!😄😄😄😄😄

2 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.