Blogger Pink Ummi Kembali!!!

Assalamualaikum kawan kawan!!!!

Ya Allah!!Rindu betul Mimi dengan korang tau....Lama betul dak Mimi nih menyepi dari dunia blogging....Walaupun menyepi sekian lama dekat blog iols tetap follow korang tau....Kat fb,IG....Sumpah tak pernah lupa...

Mesti ramai tertanya tanya kenapa lama menyepi....kan...Ermmm serius cakap Mimi takde jawapan untuk soalan tuh...Huhuhu...

Insya Allah come back kali nih..(ecececeh..bajet retis ngko siap bercome back bagai) penulisan lebih santai seiring dengan usia yang makin meningkat..Al maklum ajelah dah masuk 3 series nih kan...Perkongsian ilmu tuh tetap ada....Diam seketika sebab belajar benda benda baru dalam kehidupan seharian....

Ok lah jumpa korang next entry ye....Sumpah rindu kawan kawan blogger yang ramah tamah nih....

8 comments:

  1. Waalaikumusalam, rindu Mimi juga, belajar benda baru dalam kehidupan? Wah teringin nak tahu :)

    BalasPadam
  2. welcome back..dah masuk 3 series ye..hai saya dah lebih sangat usia nih

    BalasPadam
  3. Asalam kak...lma btl erkk akak myepi
    Slmt kembali ke dunia blog, ingt lgi ke kat kita hihi

    BalasPadam
  4. wah kak..akhirnya..ada juga entry..MV pula pastikn dlm sehari mesti ada entry walau x seaktif dulu

    BalasPadam
  5. Selamat kembali ke dunia blogging kak mimi.. Masih ingat sy.. :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.