Whatsapp berwajah baru??

Assalamualaikum..

Korang, siapa guna whatsapp??Angkat tangan..Nak tanya memang whatsapp dah berwajah baru ke??Baru tukar ke atau dah lama tukar??Mana tau kot kot saya ketinggalan keretapi..Yelah petang tadi saya guna whatsapp still old face kan..Baru kejap tadi layan whatsapp sekali tengok dah new look dah..Teruja sungguh lah kan..


See...New look kan..Tak explore lagi apa yang berubah..Satgi nak godek godek..Sekarang nak lipat baju dulu..hehehe..Ok la see next entry..Okbai..

Nota kaki*Nanti saya balas komen kawan kawan ya.

14 comments:

  1. Klau x silap start 2,3 bln yg lps kot

    BalasPadam
  2. eh yeke? saya punya masih tak berubah..

    BalasPadam
  3. singgah pagi

    jom singgah blog saya
    http://85mutiarabeauty.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Wasap Cikna dh b'tukar 2hr lepas, mmbr2 Kat sklh still yg lama lg... Xde ape yg b'ubah sngt pun pun, widget & warna hijau tu je kot...

    BalasPadam
  5. sama macam sy punya. hihihi. whatsapp semakin canggih.

    BalasPadam
  6. Yup wassap da salin kulit.. tp yg lain still sama je tengok. Hehehe

    BalasPadam
  7. whatsapp memang sudah berwajah baru. rasa lebih menarik

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.