Kembali Aktif

Assalamualaikum...

Alhamdulillah syukur masih diberi peluang untuk kembali aktif dalam blogging. Banyak cerita suka dan duka saya lalui sepanjang saya "berdiam" diri dari dunia blogging. Sebenarnya agak susah nak buat keputusan terus retired dalam blogging nih tapi saya gagahkan diri juga untuk aktif. Cemburu tau tengok kawan kawan lain update entry baru.

Akhirnya setelah pertimbangan dibuat saya buat keputusan kembali aktif dengan blogging. Banyak cerita nak share dengan kawan kawan tapi tunggu dulu lah ye..Bagi saya sedikit masa untuk cari rentak saya yang dah lama hilang.

In shaa Allah saya akan cuba update entry sedaya upaya sekurang kurangnya satu entry sehari. Sibuk macam mana pun saya akan luangkan masa untuk kawan kawan.

6 comments:

  1. rasanya, hampir kebanyakkan yang menulis blog akan mengalami situasi begini termasuk juga saya....

    BalasPadam
  2. assalamualaikummm....

    welcome back akak... heheheh sama la dgn nurul... bru nk kembali balik ke blog setelah setahun blog "hilang arah" hahahhahah

    BalasPadam
  3. Welcome back kak mimi... Jgn la berhenti...

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak mie, sheila pun sama dah jarang berblogging hehehhe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.