Sabtu, 28 Februari 2015

Maafkan saya

Assalamualaikum...

Allah....Berat sungguh hati saya nak tinggalkan blog..Sungguh berat sangat hati..Tapi apakan daya saya..Kekangan masa yang tak mengizinkan..Terlalu sibuk dengan kerja plus keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan..

Rindu betul saya dengan kawan kawan semua..Sungguhhhh sangattt rindu...Cuba juga nak curi masa update blog tapi apakan daya..Saya hanya merancang Allah jua yang tentukan...

Nih saya curi masa update blog sebab tengah duduk santai sambil tunggu turn nak jumpa doktor..Ikutkan banyak beribu ribu lemon tree nak cerita dengan korang tau...Buat masa nih memang saya slow sikit berblog..In shaa Allah jika diizinkan Allah mungkin pertengahan bulan March saya kembali aktif...Doakan saya ye...

Rindu sangat nak singgah dan bom entry kawan kawan...

9 ulasan:

  1. akak pun sama
    semenjak dua tak dapt fokus blog
    take your time yer

    BalasPadam
  2. Moga dlm pelindungan Allah sentiasa...

    BalasPadam
  3. salam kenal dari kaknoor ya dan singgah follow sini semoga jumpa lagi nanti

    BalasPadam
  4. Salam.. Singgah sini. Come to my site.. http://sayeshukepink.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. tak apalah mimi, dahulukan yang mana perlu
    kesihatan n keluarga tu perlu diutamakan
    ni kaki mimi tu lagi ye
    saya doakan yang baik-baik aje ye

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.