Whiteboard dan blackboard untuk Aina dan Auni

Assalamualaikum...

Saya ada belikan untuk puteri puteri saya satu permainan education iaitu whiteboard and blackboard. Saya beli dengan blogger pinkymomma.com atau kak Diya...Dia memang jual barang permainan bayi sampai lah kanak kanak...Harga yang ditawarkan pun murah jika dibandingkan dengan harga pasaran..Tak percaya korang boleh usha blog atau fb dia...

 
Permainan nih 3 in 1 tau...Sebab apa saya cakap 3 in 1..Jom usha review pasal permainan nih dan permainan nih amat sesuai untuk kanak kanak berusia 3 tahun ke atas...Untuk harga permainan nih ialah RM39.00 satu set.


Ada kapur,pemadam dan marker pen...


Nihlah rupa whiteboard dan blackboard Aina dan Auni...Untuk pengetahuan korang board nih bukan asing asing tau..Gambar nih saya nak tunjuk yang bahagian sebelah blackboard bahagian sebelah lagi whiteboard..Kira ada dua board dalam satu permainan..Dah jemu tulis tulis kat blackboard guna whiteboard plak..

Selain daripada tuh kan korang permainan pendidikan nih ada magnetic yang pelbagai rupa bentuk dan corak..Magnetic tuh korang boleh bentukkan jadi pokok,haiwan dan tumbuhan...

Alhamdulillah Aina dan Auni suka...Yang paling suka dah tentulah Aina sebab dia punya eksited tuh lain macam..hahaha..Nanti saya share dengan korang video Aina belajar susun magnetic nih...Ralit dia main tau...

Kalau korang berminat nak beli korang boleh terjah fb kak Diya Nadia a.k.a blogger pinkymomma..Servis memang tip top..Hari ini order esok dah sampai...Tak percaya??Korang try berurusan dengan kak Diya in shaa Allah puas hati.




6 comments:

  1. mesti seronok anak anak akak dapat ni. hehehe :D

    BalasPadam
  2. seronok aina dan auni belajar secara interaktif macam ni kan mimi..menambahkan kreativiti kanak2..:)

    BalasPadam
  3. Wah... Menarik... Boleh belikan utk kkak nih..

    BalasPadam
  4. budak usia aina dan auni memang suka permainan gini
    kalau nak beli, saya kena beli dua
    nanti ada world war plak
    fening! hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.