Rabu, 21 Januari 2015

Rezeki menang Giveaway Ephyra Skin Bar

Alhamdulillah rezeki menang giveaway yang dianjurkan oleh blogger kak Mialiana.Tahniah juga buat kawan kawan blogger lain..Saya tak sangka pun menang. Dah lah hantar entry review last minute..Dah lah last minute macam macam pulak jadi. Lappy tak boleh on la..Line internet macam siput..Menguji tahap kesabaran betul..Tapi syukur alhamdulillah, saya diuji masa nak submit entry review dan syukur saya terpilih sebagai salah seorang pemenang...



Tak sangka terpilih sebab bila baca entry tuh rasa macam ayat tak sepenuh jiwa aje..hahaha...Duit tuh hasil menang giveaway nih boleh simpan..

Terima kasih sekali lagi kepada penganjur giveaway...

16 ulasan:

  1. tahniah.. bukan mudah nak terpilih dari ramai2 peserta lain..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak, alhamdullilah. taniah ye. murah rezeki akak. best kan pakai ephyra skin bar ni :)

    BalasPadam
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    IG: ephyratopdealer
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam
  4. saya dah nampak tadi
    tahniah mimi ye =)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.