Jumaat, 9 Januari 2015

Nurraysa Beauty Collagen Whitening dan Anti Aging Series

STICKY POST 24 JAM
SILA SKROLL BAWAH UNTUK ENTRY BARU

Assalamualaikum...

Nak share dengan kawan kawan semua tentang produk yang menjadi sebutan kini iaitu produk Nurraysa buatan muslimah sendiri...Alhamdulillah berpeluang sekali lagi review salah satu produk Nurraysa. Beli umur dah cecah 3 series perkara pertama yang saya risau ialah kedutan pada wajah..Dan produk Nurraysa Beauty Collagen ada penyelesaiannya...



Sebelum tuh jom baca kandungan bahan dan cara penggunaan Nurraysa Beauty Collagen nih...

Kandungan bahan :

Collagen
Vitamin C
Kurma
Pamogranate
Snow Lotus

Cara penggunaannya pula semudah ABC tau..Just koyak dan kemam di bawah lidah sahaja. Kemudian dengan segelas air suam...Rasa collagen nih sedap tau korang...Tak tergambar dengan kata kata. Untuk kesan yang maksimum kena minum 3 liter air kosong sehari dan elakkan kafein.

Kelebihan Nurraysa Beauty Collagen nih ialah :

Mencerahkan kulit wajah dan badan
Anti penuaan dan mengurangkan kedutan
Merawat jerawat, jeragat dan parut
Bertindak sebagai "milk booster"
Melancarkan perjalanan darah
Membuang toksin di dalam badan
Mencuci dan membersihkan usus
Selamat digunakan oleh ibu mengandung 6 bulan ke atas



Nih kulit muka saya selepas seminggu menggunakan Nurraysa Beauty Collagen. Sebelum mencuba collagen nih kulit muka saya agak teruk dan tumbuh jerawat merah di sebelah kanan..Korang boleh tengok gambar saya kat atas nih..Alhamdulillah selepas seminggu jerawat jerawat merah berkurangan. Cuma tinggal bekas ajelah..Sehingga sekarang parut hitam tuh semakin hilang...Muka saya nih tanpa secalit bedak tau..Saya just guna celak dan lip gloss...Lebih selesa berwajah natural...

Dan apa yang bestnya mengenai produk nih saya amalkan waktu pagi sebelum sarapan..Selalunya saya amalkan dalam pukul 6.50 ke atas sebelum pergi kerja. Bila sampai di pejabat, dua jam kemudian perut sakit tanda nak membuang. Memang betul betul beri kesan yang bagus..Selain dari tuh, kulit muka pun lembab aje..

Untuk pengetahuan korang produk nih diproses di kilang bertaraf GMP dan semestinya halal..Produk muslimah dan buatan Malaysia. Sekotak Beauty Collagen nih mengandungi 20 sachet dan berharga RM150.00. Apa yang best sebagai harga pengenalan produk Beauty Collage nih dijual RM75 sekotak.

Berminat nak cuba?Korang boleh terjah fb dan blog untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai produk nih.


6 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.