Demam "novel" menyerang semula

Assalamualaikum...

Kalau ada sesiapa yang perasan dengan entry entry saya yang lepas lepas mesti tahu saya nih memang ulat buku..Tak kisah lah apa jenis bentuk ilmiah pun..Sejak dari kecil dulu memang saya suka dengan buku. Alhamdulillah sampai sekarang masih suka buku..Tuh sebab digelar ulat buku oleh family...Banyak banyak buku mestilah saya suka baca novel...

Nak dijadikan cerita bulan lepas saya dok skroll web Karya Seni nak tengok novel novel keluaran baru. Sekali ternampak pulak Kraya Seni sedang offer combo Nov dan combo Dis..Nih tak boleh jadi nih..Recce punya recce saya decide beli seto combo Dis..Harag asal RM120.00 tapi after diskaun RM90.00 sahaja. Dapat 4 buah novel percuma novel Kampung Girl + kalendar 2015 dan buku nota...


Kira jimat berbaloi baloi kan...Bayar RM90.00 dapat extra novel, buku nota dan kalendar lagi...Ermmm..novel BUKAN DUA TAPI TIGA? tuh saya dah khatam walaupun tak serancak macam dulu..Dulu sehari boleh habis..Sekarang berhari hari baru khatam...Yelah takkan nak ngadap novel 24 jam kan..Time study dulu bolehlah..Nanti saya review pasal novel tuh eh..Memang best ceritanya. Ada baki lagi 4 novel yang saya belum baca lagi..Bila nak baca tuh tak tahulah..

Nih pun ada dua lagi novel yang saya masih belum baca lagi..Duduk terperap dekat rak almari. Satu novel Adam dan Hawa 2 dan satu lagi novel yang saya menang join GA yang dianjurkan blogger mamaniza...Bayangkan saya nak kena habiskan 6 novel...Berdarah mata dibuatnya...kekangan masa membataskan saya untuk mengadap novel novel tuh 24 jam...

Nota kaki*Siapa kaki novel macam saya??Angkat tangan!!!

19 comments:

  1. Wahh..jimat..lama saya x baca novel...

    BalasPadam
  2. wow boooorong sungguh..
    selamamt membaca hehehk

    BalasPadam
  3. Akak pun sebenarnya hantu novel..banyak novel yang ada dan dah abih baca..ingat nak buat preloved item..tp macam sayang plak....akak simpan dari zaman remaja lagi tu

    BalasPadam
  4. hana baca novel time xda buat apa2. mmg dapat habiskan sehari

    dah masuk hari ke 9 tahun baru.
    selamat tahun baru 2015 :D

    BalasPadam
  5. Dah taw dah akak memg kaki novel..Lya lyn juga skali skala

    BalasPadam
  6. akak, mesti akak ada banyak koleksi buku kan? ada rak buku tak? scha ingat nak buat rakaman kt rumah akak. akak boleh whatsapp scha? :)

    BalasPadam
  7. selamat mmbaca n mengkhatam
    saya zmn skolah j skrg kurang la

    BalasPadam
  8. erm tahun baru, novel baru lah kan mimi, selamat menkhatam novel-novel pilihan :)

    BalasPadam
  9. Love reading too.. sekarang xsmpat nak layan lama2.. 1 novel pn kadang2 smpai 2 mggu.. huhu..
    by da way, salam perkenalan..baru first time singgah sini..

    http://syidamenulis.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. sgt suka itu kalendar :)
    enjoy ye reading...

    BalasPadam
  11. saya, dh angkt tangn. Tapi hobai mmbaca ni sukar dlakukan skrng ats kekangn masa

    BalasPadam
  12. Febret kita sama kdng2 duk ulang novel yg lama....;-)

    BalasPadam
  13. sekarang ni dah tak rajin nak baca novel la.. hihi

    BalasPadam
  14. rindunya zaman ulat buku dan zaman sebulan sekali beli buku baru.heee

    BalasPadam
  15. dulu ye suka baca novel
    sekarang dah tak mampu nak duduk mengadap novel lagi =)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.