Ahad, 7 Disember 2014

Shopping di Zalora

Assalamualaikum...

Sebenarnya dah lama dapat baucer RM50 dari Zalora..Tak ingat dah dapat bila baru semalam nak guna baucer tuh..Dapat sebab berkolaborasi dengan Zalora...Blogger lain yang pernah bekerjasama dengan Zalora mesti tahu kan..hehehe...

Semalam tertengok web Zalora dan terbeli dua barang dekat Zalora. Dua barang RM99.90 selepas tolak baucer RM50 dan free shipping..Semalam beli semalam jugak dapat email dari Zalora yang barang saya telah dihantar...Yeayyy..Tak sabarnya nak dapat barang barang tuh...


Barang apa saya beli tuh..ermmm..jeng jeng jeng...Kena tunggu barang sampai baru update ye..

Tahniah Zalora sebab servis tip top, cepat dan pantas...TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH....

15 ulasan:

  1. Fiza tak try lagi shopping di Zalora. Di Lazada pernah dah :).

    Seronoklah dpt baucer...

    BalasPadam
  2. Wowwww!!! cepat zalora smpaiii depan umahhh cepattt

    BalasPadam
  3. wahhh shopping gan zalora.. kot2 mana tahu dpt free setahun..heee

    BalasPadam
  4. aida lom pernah beli belah di zalora yg femes tu....
    in shaa Allah :)

    BalasPadam
  5. tak pernah lagi shopping dekat situ =)

    BalasPadam
  6. patut la ramai suka shooping kat zalora.. nak2 macam yg dpt free setahun brg zalora tu..hehe

    BalasPadam
  7. Servis diorang memang pantas, tapi kekadang je..
    So far berurusan dulu ok.. Lazada pun ok

    BalasPadam
  8. pernah skali j beli itupon abb dpt baucer la jugak.hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.