Selasa, 9 Disember 2014

Barang dari Zalora dah sampai!!!

Assalamuakaikum....

Sebelum nih saya ada story yang saya beli barang dari Zalora. Hari Ahad order dan buat payment, Isnin dah sampai. Memanngggg TERBAIK lah servis Zalora. CEPAT dan PANTAS..Sebelum nih pun saya pernah membeli belah dekat Zalora. Servis Zalora memang tip top dan saya sangat berpuashati.

Sebenarnya saya nih memang kaki shopping online tau..Memang addicted sangat tapi bila keadaan ekonomi yang semakin meruncing saya ubah sikap dari addicted beli online saya kurangkan sikit addicted tuh...Berjimat cermat. Beli bila perlu aje. Tapi untuk kali nih saya beli barang yang memang saya perlukan...

Saya beli dua barang dan dua dua penting...Nak tahu saya beli apa??Jeng jeng jeng...


Beg Alfio Raldo dan kasut Velvet...Beli beg sebab beg yang saya selalu guna tali dah putus. Dah dua tahun guna beg tuh. Saya jenis guna sesuatu barang tuh sampai dah uzur lepas tuh beli yang baru. Yang kasut tuh pulak saya pakai untuk pergi kerja. Sebelum nih saya lenjan sepasang kasut aje. Dalam office pakai selipar jepun aje tapi bila ada majlis rasmi atau nak pergi pejabat induk baru pakai kasut hitam.

So, saya tak rasa membazir pun beli beg dan kasut nih...Beli time ada sale memang mampu lah nak beli. Kalau takde sale tak mampu nak beli beg tuh hah..RM300++..Lepas diskaun 70% murahlah harganya...Teringin nak pakai beg mahal silalah beli time sale..hahaha..

Nota kaki* Berbelanja ikut kemampuan...

21 ulasan:

  1. warna pink jugak yang jadi pilihan kak mimi..hehe.cantik!betul tu, belanjaikut kemampuan kan..

    BalasPadam
  2. saya pun suka beli masa sale ... jimat .

    BalasPadam
  3. wahh laju zalora sampai umah akk mimi...dulu kite, org zalora tuh asek sesat aje mencari umah mak kite....hahahahah :D

    BalasPadam
  4. yg penting kite tau kemampuan kite takat mana kan.... kire ok lah tu ngn harganyer... comei beg ngn kasut tuh...

    akak tak penah beli kst kt zalora, ntahla tkt tak sesuai kt kaki kot... almaklum kaki besar dabak hehehe

    BalasPadam
  5. teringin jgk nak try beli kat zalora tapi bila masuk je tak tau nak beli apa. huhuhu. cantik2 kan barang kat zalora.

    BalasPadam
  6. best2.. suka shooping online ni.. habis rabak mybank2u..hehe

    BalasPadam
  7. belum pernah soping di zalora :)
    sebab sengaja ha ha ha... takut addicted!

    BalasPadam
  8. Comel beg kaler pink..
    I like..hehee


    Lama da tak soping kat Zalora, sekarang ni banyak kat Lazada :D

    BalasPadam
  9. bestnyer dapat shopping
    cuma tak dapat tengok gambar aje

    BalasPadam
  10. X. De gambar la akk.. Tp mmg best la shopping online.. Sya pun suka..

    BalasPadam
  11. ala xdpt tgk gamabr beg tu
    jrg shoping online xpuas sbb nk belek belek.hiji

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.