Rabu, 26 November 2014

Tiada lagi entry Nuffnang

Assalamualaikum....

Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk update blog....Ermm memang betul betul busy....Buat kerja hakiki + tanggung kerja lain memang betul betul mencabar...Masa dengan blog tersayang agak terhad..Di oejabat dah sibuk dengan kerja dan tugas..Balik rumah sibuk dengan kerja kerja yang tak akan pernah habis...Bila penat jawapannya tidurlah kan apa lagi..Bila masa nak mengadap blog kan.Sebenarnya banyak story dan share dengan korang tapi kalau dah jenis suka perap entry memang entah bila nak update kan....

Okey dah merepek pulak...Sebenanrnya nak cerita pasal Nuffnang...Bukan kes merajuk ke apa tau..Alhamdulillah Nuffnang masih sudi beri CPUV untuk blog picisan saya walaupun saya dah jarang update entry..

Sebenarnya dah lama saya fikirkan hal nih..Akhirnya satu keputusan dah dibua dan in shaa Allah akan berterusan sampai bila bila..Sebelum sebelum nih rajin update entry pasal dapat CPUV baru...Tapi mulai hari nih saya takkan update apa apa lagi entry berkaitan dengna CPUV yang saya dapat...Cukup sekadar saya saja yang tahu..Yelah tak semua orang suka kan apa yang kita dapat..Mungkin ada yang terima dengan positif dan jadikan sebagai satu semangat dan belajar cara nak daoatkan CPUV..Tak mustahil ada juga yang negatif dan macam menyampah aje baca entry pasal CPUV kan...Rasa macam mentang mentanglah kau dapat CPUV aku tak dapat berlagak kan!!So,untuk mengelak berlakunya sesuatu yang tidak disenangi orang ada baiknya saya mantapkan entry dengan sesuatu yang orang akan kenang,ingat dan jadi panduan bersama supaya boleh dipraktikkan bersama...

SORRY Nuffnang bukan saya tak support you..Saya tetap support tau cuma saya tak update entry pasal CPUV lagi..Itu saja..Keywords Nuffnanig still lagi update...hehehe....Tajuk saja bikin gempaq...

17 ulasan:

  1. ok je sebenarnya update pada cpuv yang dapat tu.. kalau kalau ada kempen yang orang berkenan boleh trigger diorang untuk klik.. hihi

    BalasPadam
  2. ingatkan akak dh tak nak guna nuffnang..huhu

    BalasPadam
  3. jijah pon update entry dpt CPUV bila perlu jer..hahhaa

    BalasPadam
  4. nani pun kalau busy sangat terabai jugak blog :)

    BalasPadam
  5. Laaa...ingatkan apa tadi. Tapi dapat CPUV byk pon, amount tak sampai singgit. Nak naik limaposen pon payah.

    BalasPadam
  6. saya pun dah lama tak update entry pasal nuffnang..ok je..cpuv tetap masuk..bukan apa,banyak benda lain lagi boleh citer..kan??hahhahh..lagipun kalau untuk rekod ,kat akaun nuff kita pun ada rekod pembayaran lama yang kita boleh tengok..tak gitu??:)

    BalasPadam
  7. Owh... Takpe... Moga pihak nuffnang faham la... Sy share psal nuffnang sbb tu je pndpt smpingn sy berblog...xde lagi yg lain... Lagipun tu je lah tbung anak2 sy scara smpingan...

    BalasPadam
  8. kan Mimie. bila dah penat memang tido la jwbnya. sy pon dah lama tak update cpuv sbb masa x mengizinkan.

    BalasPadam
  9. syukur atas apa yang ada kan...x wajib pun buat entry tu...yang dah lama blogging tau la...ye x...

    BalasPadam
  10. hai akak...sehat ker? kita lame tak singgah sini....tuan rumah ade x? sehat dak? dah makan? kite rindu! :D

    BalasPadam
  11. Samalah kak.. cT pun rasa nak diam in fact sbenarnya dah berjaya diam and tak update pape pasal cpuv. Plus kalau klik klik iklan pun senyap aje tak inform pun kawan blogger tu..

    BalasPadam
  12. Bila idea tu yg dok update psl CPUV, senang..heheee :)

    Tp biasala kan masing2 punya pandangan

    BalasPadam
  13. ye ke?
    hmmmm...
    ok understood.
    aida x pernah post entry pasal cpuv.
    sebab nuff aida x brape laju...
    blogger kecil2an aje :)

    BalasPadam
  14. lain orang lain pandangan mimi =)
    apapun moga semuanya dipermudahkan ye

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.