Ahad, 2 November 2014

Tahniah!Che Ta Selamat Bersalin | Anak Che Ta yang Comel

Assalamualaikum....

Salam hujung minggu buat korang...Ermm sepatutnya semalam update pasal nih tapi sibuk baca novel terbaru Ramlee Awang Murshid tak jadi nak publish semalam....Semalam semua orang heboh pasal Che Ta yang selamat bersalin dan jugak perlawanan akhir bola sepak antara Abg Lang dan Abg Jah...Pasal bola tolak ketepi malas nak cerita..Nak cerita pasal Che Ta dengan baby dia..Boleh??

Tahniah buat Che Ta dan Zain Saidin atas kehadiran orang baru dalam keluarga mereka..Walau dalam kepenatan dan beruniformkan baju hospital Che Ta maintain cantik..Subhanallah..Allah kurniakan kecantikan asli..Ermmmm......Baby Che Ta pun comel sangat sangat...Subhanallah....Anak kacukan kan..Bertambahlah comel..Hakikatnya semua baby comel..Nih yang tak sabar nak timang baby sendiri..(*_^)


Tengoklah tuh kecomelan muka baby diorang nih...Ya Allah geram sungguh tau..Rasa nak aje cubit pipi anak diorang nih laju laju...Aishhhhhhh...Geram pulak hati hamba nih...

Alhamdulillah rezeki yang Allah kurniakan buat pasangan retis nih...Siapa kata orang berusia tidak boleh mengandung??Asalkan pandai jaga body,amalkan petua orang orang dulu dan rajin makan herba herba tradisional in shaa Allah takde masalah nak mengandung ketika usia menginjak 40-an...

Nota kaki* Teringat tentang berita di Metro kisah seorang wanita berusia 40-an melahirkan anak yang ke 12...Rahsianya amalan makan 100 jenis herba..

17 ulasan:

  1. cantik kan ... dah mcm shasha saidin muka dia .

    BalasPadam
  2. cantik kan ... dah mcm shasha saidin muka dia .

    BalasPadam
  3. Che ta ni bila x mekap lagi cantik kan.

    BalasPadam
  4. Subhanallah... comel sungguh anak cik ta ni... muka dia nampak manis seolah2 tersenyum... Alhamdulillah... indahnya ciptaan Tuhan...

    BalasPadam
  5. subhanallah cantik anak che ta dgn zain ni. memang copy paste muka zain :)

    BalasPadam
  6. serius mmg comel! nak2 baby girl confirm lawa budak ni nanti

    BalasPadam
  7. yes. bab jaga badan tu aida setuju. tiada masalah nak pregnant umur lewat kan?
    memang la cute! sedap betul kalau dpt cium ni :)

    BalasPadam
  8. seronok tengok org dapat anak... :D insyallah kite bakal menyusul...tahun next kot...amiinn :D

    BalasPadam
  9. suke tgk, anak che ta comel kan..muke papa zain la kan... coz gurl kan.. sejukkk hati che ta, heee~

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.