Selamat Datang NOVEMBER!!!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, dah masuk bulan November...Sekejap aje masa berlalukan..Cuaca bulan November pun sejuk nyaman aje..Mendung katakan....November menjengah pada hari Sabtu..Hari cuti...Apa lagi kan nak buat kalau time cuti nih....Jadi surirumah sepenuh masa lah kan. Akan bergelumang dengan kerja kerja rumah yang perlu diselesaikan...

Ermmmm...banyak benda nak buat hari nih....Nak masak apa..Nak lipat baju...Nak buang apa yang tak diperlukan...

Hopefully November kali nih banyak beri kenangan manis dan kebahagiaan kepada saya dan keluarga kecil kami...Segala masalah segala dugaan yang lepas tak perlu dikenang jadikan pedoman jadikan iktibar...

11 comments:

  1. Happy November...sekejap jer dh dipenghujung tahun kan..

    BalasPadam
  2. semoga november memberi kenangan indah pada kita semua ye kak ummi :)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah masih di beri kesempatan untuk kita bernafas..semoga november ini dan hari2 akan memberi sinar dan di permudahkan segalanya...amin...

    BalasPadam
  4. happy november. semoga lebih baik dari yang sebelumnya

    BalasPadam
  5. Salam November, dan salam hujung minggu. Hope bulan ni lebih baik dari sebelumnye. :)

    BalasPadam
  6. happy november.. cepatlah november berlalu.. tak sabar nak dapat transfer..huuu

    BalasPadam
  7. alhamdulillah kita masih mampu menghirup udara di atas
    muka bumi ALLAH ni kan =)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.