Khamis, 6 November 2014

Pisang Goreng Cheese

Assalamualaikum...

Nak belanja korang jauh....So belanja tengok gambar ajelah...




Macam manalah nak turunkan berat badan kalau tak boleh kawal nafsu makan..huhuhu

36 ulasan:

  1. adoi telan air liuq ni..guano..tak penah rasa lagi

    BalasPadam
  2. saya tak pernah cuba
    tapi sana sini orang dok kata sedap =)

    BalasPadam
  3. saya tak pernah cuba
    tapi sana sini orang dok kata sedap =)

    BalasPadam
  4. febret nih..tapi biasanya kalo makan sorang tak abis

    BalasPadam
  5. Salam singgah sini sis...sedapnya sis...teringin pula nak juga ni....

    BalasPadam
  6. Salam singgah sini sis...sedapnya sis...teringin pula nak juga ni....

    BalasPadam
  7. wow! yg ni keinginku juga ni pink ummi... harap dpt la menikmatinya sebelum bersalin... heheeee...

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum,,jom lawati sy di http://maknasuci.blogspot.com/2014/11/drzky-world-solution.html

    REAL BIZ,Sykt Berlesen,Halal 100%Bumiputera.
    TERBUKTI DI JAMIN TIDAK ADA KERUGIAN JIKA IKUT STEP STRATEGI KAMI.

    BalasPadam
  9. Ya ampun...sedap nya nampak...
    Camna nak buat ni ehh? huhuh

    BalasPadam
  10. Tak pernah lagi try . Teringin . Teeediaaa .. Thanks kak belanja pisang goreng cheese ni . Sedap tauuuuu .. ahakss

    BalasPadam
  11. tgk dgn rasa sedih sbb keinginan yg tinggi ... huhuhuuu

    BalasPadam
  12. Nampak menyelerakan. Pernah jugak makan tapi orang buat tak sedap. Huhu.

    BalasPadam
  13. selagai belum tutup mata..makan..makan..makan..hehehe

    BalasPadam
  14. mak aihhh.. ni memang kevur air liur ni.. tapi apakan daya.. ku takleh makan pisang,, sakit urat katanyaaa... 😂😂😂 hilang satu nikmat..huhu..

    BalasPadam
  15. beli ke buat mimi?? Baru smlam bawa pisang dr kedai nk goreng. Blh try ti

    BalasPadam
  16. Sme aa dgn kite. Suka mkn..ssh nk trunkn berat bdn..huhu

    Belog Miss Balqis

    BalasPadam
  17. kat SP, 5 ketul Rm4 tau mimi..
    tapi xdelah choc rice tu

    BalasPadam
  18. dah dekat seminggu mama ngidam nak makan pisang cheese ni tau.. sedihnya

    Mama Niza

    BalasPadam
  19. Sedapnyer...bunda tak pernah lagi makan ni...banyak dah orang upkan entri pisang cheese ni..

    BalasPadam
  20. pehhhh sedapnyaa kak! belum try lagi ni...

    BalasPadam
  21. huwaaa... pisang goreng cheese... dapnyaa.. tapi tak suka ada choc rice. hehe

    BalasPadam
  22. Hari tu terasa nk mkn. Beli pisang, yang lain buat snd je. Tabur cheese byk2, kurangkan susu, lebihkan coklat rice, tabur coklat malt. Perghhh... Sedap bangat.

    BalasPadam
  23. area wangsa maju ni byk gerai ygjual.tp skali x merasa lagi.masih bpantang pisang..
    tgk la nti bla dh blh makan blh buat sndiri.
    hri. tu ada tgk cma share resipi

    BalasPadam
  24. nmpk sedap.tp tak perna rasa lg....
    mana mana cari lau kawasan muar ni.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.