Handsock Pretty Zahra yang selesa

Assalamualaikum...

Rindu betul dengan blog pink saya nih...Dah dua hari dibiar bersawang..huhuhu...Nampak sangat busy..hehehe...

Okeylah tak mahu cot cet cot cet panjang sangat...Kali nih saya nak review handsock yang selesa dan tidak ikut bentuk lengan...

Macam saya memang pakai handsock dan macam macam jenis dan design saya pakai...Ada sesetengah handsock buat saya tak selesa sebab terlalu ketat di bahagian atas lengan dan menyebabkan rasa tak selesa dan sakit...Adakalanya saya akan tergaru garu sebab gatal..Mungkin jenis kain yang digunakan buat handsock tuh tak serasi dengan saya...

Jadi, bila rasa tak selesa tuh mesti akan timbul keinginan nak cari handsock yang selesa dan tidak ikut bentuk lengan kan??Alhamdulillah akhirnya saya jumpa juga handsock yang selesa dan tidak ikut bentuk lengan....



Handsock Pretty Zahra nih direka oleh wife officemate saya. Apa yang best tentang handsock nih ialah material kain yang digunakan ialah lycra. Tidak melekap, sejuk, besar,selesa sangat sangat dan yang paling penting handsock nih panjang sampai ke lengan tangan atas.

Untuk sepasang handsock nih harganya RM18.00 sahaja...Ada pelbagai warna yng cantik cantik tau.

Untuk update terkini korang boleh cari fb : Handsock Besar Malaysia (HBM)


0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.