Hadiah top commenter daripada kak Suria Amanda

Assalamualaikum....

Sahabat blogger semua baik..Dunia blogger itu indah..Ceh ayat tak menahan..Serius tak rugi saya berblog..Dari blog saya boleh jana pendapatan..Kenal ramai kawan kawan yang baik hati dan ramah belaka...Dan dari blog jugak saya dapat banyak pemberian ikhlas daripada kawan kawan....Alhamdulillah...

Kali nih saya nak share dengan korang hadiah yang saya terima daripada kak Suria Amanda..Terpilih terima hadiah istimewa sebab jadi top commenter yang ke 5..Tak sangka tersenarai...Kalau dah rezeki kan...Terima kak SA for the gift..Sorry lambat up entry pasal hadiah akak nih...Kebusyan melampau...


Keychain selipar pink Thailand hadiah daripada kak SA...Suka sangat dapat hadiah nih nak nak kaler pink bertambah tambah ai like...

Kawan kawan yang still belum kenal kak SA meh terjah blog dia...Kak SA nih peramah tau...

http://suriaamanda.blogspot.com

14 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.